Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135485)

Elvvons 25-06-2007 17:18

@up
Wyjdz i zamknij za soba drzwi.

Kogo to obchodzi czy on jest hunted? I Widac ze jestes zajebiscie poinformowany skoro nie wiesz nawet po jakiej stronie on walczy... i czyj to jest "noob char" Ale pominmy to... Naprawde Olik, Gratuluje ubicia 80rp ktory jest naprawde niezniszczalny i naprawde jest czego gratulowac "Bo on jest hunted od polowy ff" napewno przejdzie to do histori kyry "jesZsCzE rAzZ GraTz!1!!1one!one!!"

Tak Tak! Nawrzucaj mi Mrs Szwagiereczek

szwagiereczek 25-06-2007 18:23

Nie zamierzam nigdzie wychodzić ponieważ to forum publiczne a ja nie łamię żadnych zasad. Nie zamierzam też nikomu wrzucać nie po to tutaj jestem. Nie wiem w ogóle o co Ci chodzi i dlaczego po mnie jedziesz ale dobrze wiem czyj to jest char i przez kogo jest hunted. Oczywiście przyznam, że zabili więcej naszych kumpli i bardziej znaczących ale zabijając akurat tego jednego wyświadczyli nam przysługe. Ponaddto Favoured Few wzięło się za organizacje i podejrzewam, że to będzie koniec friend killingu, no chyba, że jakiś ziomek będzie zbyt szybko expił lub ewidentnie pomagał przeciwnikom. Serdeczne pozdrowienia

Walle 25-06-2007 19:24

jutro update, wracamy do czasów kiedy druid był tylko uh makerem :P wiec myślę, że ta wojna będzie bardzo ciekawa, składy sie wyrównają, nie ważni do tej pory gracze staną się kluczowi a i tak naprawdę na chwile obecną żadna ze stron nie wie czy ten update będzie dla nich korzystny czy nie. Pozdro, jutro sie okaże

kuternogaD 25-06-2007 21:34

nieznam szczegółów ale ponoć ma się szykować wojna między polakami, niemcami i szwedami jeżeli to prawda to będzie niezła masakra

jak wydajnie expić i skillować

Valest 25-06-2007 23:25

Walka zaczela sie od proby zabicia przez NF~[CHAR] Blood'Lady[/CHAR]
Lecz FF zrobilo massloga i kilka osob padlo :P
Fragi :BB & [GUILD]No Fear[/GUILD]
[CHAR]Jinxz[/CHAR]
[CHAR]Qrczak Tom[/CHAR]
[CHAR]Szycha Te'Be[/CHAR]
[CHAR]Xezbeth[/CHAR]
[Char]Xarantiel[/char]
[char]Myaluanna[/char]
Fragi:[GUILD]Favoured Few[/GUILD]
[CHAR]Xolorian[/CHAR]
[CHAR]Er Struke [/CHAR]
[CHAR]Sir Lothrien[/CHAR]
[char]Og'Thun[/char]
[CHAR]Steiner the slayer[/CHAR]
[Char]Asteph[/char]

[char]Shoe van'Deamon[/char] Bonus dla NF
[char]Archangel'pox[/char] Bonus dla FF

Valest 25-06-2007 23:48

---- ;/
Double delete plx

0lik 26-06-2007 00:00

poszlismy zabic bloody'lady czy jak jej tam zrobili mass loga w wyniku czego bylismy w pulapce, mimo tego wywiazala sie walka wynik byl 7;7

Rohad 26-06-2007 00:11

Mi wychodzi 6:6

Abutabu 26-06-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1511456)
poszlismy zabic bloody'lady czy jak jej tam zrobili mass loga w wyniku czego bylismy w pulapce, mimo tego wywiazala sie walka wynik byl 7;7

Czarnuchu jakie 7;7 wez wyjdz i nie wracaj plxxxx

Evan'ek 26-06-2007 00:29

6:6 dobry wynik jak na nieoczekiwany masslog

0lik 26-06-2007 00:32

Xarantiel
Jun 25 2007, 22:04:17 CEST Killed at Level 130 by Og'Thun
and by Xolorian

Jinxz
Jun 25 2007, 22:13:41 CEST Killed at Level 135 by Pablofon
and by Er Struke

Qrczak Tom
Jun 25 2007, 22:13:26 CEST Killed at Level 148 by Masoj Hunett
and by Er Struke

Myaluanna
Jun 25 2007, 22:15:36 CEST Killed at Level 101 by Abo Tagteamz

Shoe van'Deamon byl z nimi na ob nie mowcie zse to nob char
Jun 25 2007, 22:12:58 CEST Killed at Level 106 by Abo Tagteamz
and by Er Struke

Szycha Te'Be
Jun 25 2007, 22:05:23 CEST Killed at Level 88 by Og'Thun
and by Xolorian

Xezbeth
Jun 25 2007, 22:14:22 CEST Killed at Level 113 by Pablofon

0lik 26-06-2007 00:33

To jest 7 fragow od nas mimo iz nie bylismy gotowi na opena, o ktorego wolalismy od dwoch dni, tylko wy wzieliscie nas w pulapke i mimo to duza ilosc z was wycielismy :D

A o ile sie nie myle to u nas padlo 6 osob to jest, 7;6 dla nas ewentuwalnie po 6

Aha i na pochwałe zasługuje waleczny Masoj ktory nie zaliczyl zgona i zdobyl pierwszego fraga w wojnie dla nas

HEIL

szwagiereczek 26-06-2007 00:47

Shoe nie był z FF, zalogował się po 2 tygodniach akurat jak byla bitwa a wy go puknęliście. Ładnie sobie poradziliście ale porównując jakość fragów dostaliście ostre baty ale to pewnie dlatego, że Cie nie było.

Abutabu 26-06-2007 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1511540)
To jest 7 fragow od nas mimo iz nie bylismy gotowi na opena, o ktorego wolalismy od dwoch dni, tylko wy wzieliscie nas w pulapke i mimo to duza ilosc z was wycielismy :D

A o ile sie nie myle to u nas padlo 6 osob to jest, 7;6 dla nas ewentuwalnie po 6

Aha i na pochwałe zasługuje waleczny Masoj ktory nie zaliczyl zgona i zdobyl pierwszego fraga w wojnie dla nas

HEIL

Było po 6 jednak FF zdobylo lepsze fragi i to oni zostali po bitwie nie to co BB i NF ktorzy podawali logi w poplochu:D

Dwik 26-06-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1511456)

0lik - zauwazam u ciebie postepujacy kretynizm, Tibia zle na ciebie wplywa. "mimo tego wywiazala sie walka" - dziwne zeby gildia, przygotowana na zabicie jakijestam postaci dala sie zabic bez walki. Najsmieszniejsze jest to ze to raczej wy spiepszaliscie a nie FF wiec raczej nawet jak zdobyliscie te 6 fragow to jest to takie "pyrrusowe zwyciestwo".

Anyway GL dla obu stron :)

0lik 26-06-2007 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1511616)
0lik - zauwazam u ciebie postepujacy kretynizm, Tibia zle na ciebie wplywa. "mimo tego wywiazala sie walka" - dziwne zeby gildia, przygotowana na zabicie jakijestam postaci dala sie zabic bez walki. Najsmieszniejsze jest to ze to raczej wy spiepszaliscie a nie FF wiec raczej nawet jak zdobyliscie te 6 fragow to jest to takie "pyrrusowe zwyciestwo".

Anyway GL dla obu stron :)

take it easy, musze szerzyc propagande, taka dola

Jackess 26-06-2007 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evan'ek (Post 1511533)
6:6 dobry wynik jak na nieoczekiwany masslog

powiedz mi no tępcze jak na wojnie można stwierdzić że jest nieoczekiwany masslog ?

Zaxevo 26-06-2007 12:37

"tępcze" - jest takie słowo? :o

Zamierzacie się prać od razu po update czy najpierw trochę pozwiedzać, posprawdzać?

it's_me 26-06-2007 13:45

Cytuj:

Shoe van'Deamon byl z nimi na ob nie mowcie zse to nob char
Jun 25 2007, 22:12:58 CEST Killed at Level 106 by Abo Tagteamz
and by Er Struke
Chodzi plota, że to noob char nf.

Cytuj:

Nabijasz się z niego że to pierwsze open w którym nie zginął?

Cytuj:

musze szerzyc propagande, taka dola
To zaproś swoich kumpli z gildi bo jesteś w mniejszości xd. Og~ zdaje się już dołączył.

Cytuj:

Zamierzacie się prać od razu po update czy najpierw trochę pozwiedzać, posprawdzać?
Pewnie wyniknie jakieś battle jak obie strony będą (próbować) kupywać nowe spelle :|

0lik, wypaliłeś się z tą swoją propagandą. FF dało ci znakomity temat (friendly fire [on], jinxz owned by his friends) a ty o tym nie piszesz :/

0lik 26-06-2007 14:27

No bo juz ktos o tym napisal o,o, to po co rozkminiac...
Zreszta to nic specjalnego w sumie kazdemu moze sie zdarzyc :p

No, a dla nie wtajemniczonych przypomne tylko o co chodzi.
Chłopcy z FF szli po govona (85ek) w skladzie jinxz, szycha i galtar (moze ktos jeszcze nie wiem) no i wyparzyli w niego ue combo, jinxz zapomnial zalozyc ssa (albo mu sie skonczyl czy cos w tym typie) i sie wylozyl i govon i jinxz hehe

To z masojem to zarty :( gadalem z nim na msnie wtedy i kazal mi cos napisac o nim

Hej zaxevo raczej watpie czy bedzie jakis pokoj na jeden dzien zeby mozna bylo pozwiedzac sobie nowe tereny heh lol :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45.