![]() |
@up
Wyjdz i zamknij za soba drzwi. Kogo to obchodzi czy on jest hunted? I Widac ze jestes zajebiscie poinformowany skoro nie wiesz nawet po jakiej stronie on walczy... i czyj to jest "noob char" Ale pominmy to... Naprawde Olik, Gratuluje ubicia 80rp ktory jest naprawde niezniszczalny i naprawde jest czego gratulowac "Bo on jest hunted od polowy ff" napewno przejdzie to do histori kyry "jesZsCzE rAzZ GraTz!1!!1one!one!!" Tak Tak! Nawrzucaj mi Mrs Szwagiereczek |
Nie zamierzam nigdzie wychodzić ponieważ to forum publiczne a ja nie łamię żadnych zasad. Nie zamierzam też nikomu wrzucać nie po to tutaj jestem. Nie wiem w ogóle o co Ci chodzi i dlaczego po mnie jedziesz ale dobrze wiem czyj to jest char i przez kogo jest hunted. Oczywiście przyznam, że zabili więcej naszych kumpli i bardziej znaczących ale zabijając akurat tego jednego wyświadczyli nam przysługe. Ponaddto Favoured Few wzięło się za organizacje i podejrzewam, że to będzie koniec friend killingu, no chyba, że jakiś ziomek będzie zbyt szybko expił lub ewidentnie pomagał przeciwnikom. Serdeczne pozdrowienia
|
jutro update, wracamy do czasów kiedy druid był tylko uh makerem :P wiec myślę, że ta wojna będzie bardzo ciekawa, składy sie wyrównają, nie ważni do tej pory gracze staną się kluczowi a i tak naprawdę na chwile obecną żadna ze stron nie wie czy ten update będzie dla nich korzystny czy nie. Pozdro, jutro sie okaże
|
nieznam szczegółów ale ponoć ma się szykować wojna między polakami, niemcami i szwedami jeżeli to prawda to będzie niezła masakra
jak wydajnie expić i skillować |
Walka zaczela sie od proby zabicia przez NF~[CHAR] Blood'Lady[/CHAR]
Lecz FF zrobilo massloga i kilka osob padlo :P Fragi :BB & [GUILD]No Fear[/GUILD] [CHAR]Jinxz[/CHAR] [CHAR]Qrczak Tom[/CHAR] [CHAR]Szycha Te'Be[/CHAR] [CHAR]Xezbeth[/CHAR] [Char]Xarantiel[/char] [char]Myaluanna[/char] Fragi:[GUILD]Favoured Few[/GUILD] [CHAR]Xolorian[/CHAR] [CHAR]Er Struke [/CHAR] [CHAR]Sir Lothrien[/CHAR] [char]Og'Thun[/char] [CHAR]Steiner the slayer[/CHAR] [Char]Asteph[/char] [char]Shoe van'Deamon[/char] Bonus dla NF [char]Archangel'pox[/char] Bonus dla FF |
---- ;/
Double delete plx |
poszlismy zabic bloody'lady czy jak jej tam zrobili mass loga w wyniku czego bylismy w pulapce, mimo tego wywiazala sie walka wynik byl 7;7
|
Mi wychodzi 6:6
|
Cytuj:
Czarnuchu jakie 7;7 wez wyjdz i nie wracaj plxxxx |
6:6 dobry wynik jak na nieoczekiwany masslog
|
Xarantiel
Jun 25 2007, 22:04:17 CEST Killed at Level 130 by Og'Thun and by Xolorian Jinxz Jun 25 2007, 22:13:41 CEST Killed at Level 135 by Pablofon and by Er Struke Qrczak Tom Jun 25 2007, 22:13:26 CEST Killed at Level 148 by Masoj Hunett and by Er Struke Myaluanna Jun 25 2007, 22:15:36 CEST Killed at Level 101 by Abo Tagteamz Shoe van'Deamon byl z nimi na ob nie mowcie zse to nob char Jun 25 2007, 22:12:58 CEST Killed at Level 106 by Abo Tagteamz and by Er Struke Szycha Te'Be Jun 25 2007, 22:05:23 CEST Killed at Level 88 by Og'Thun and by Xolorian Xezbeth Jun 25 2007, 22:14:22 CEST Killed at Level 113 by Pablofon |
To jest 7 fragow od nas mimo iz nie bylismy gotowi na opena, o ktorego wolalismy od dwoch dni, tylko wy wzieliscie nas w pulapke i mimo to duza ilosc z was wycielismy :D
A o ile sie nie myle to u nas padlo 6 osob to jest, 7;6 dla nas ewentuwalnie po 6 Aha i na pochwałe zasługuje waleczny Masoj ktory nie zaliczyl zgona i zdobyl pierwszego fraga w wojnie dla nas HEIL |
Shoe nie był z FF, zalogował się po 2 tygodniach akurat jak byla bitwa a wy go puknęliście. Ładnie sobie poradziliście ale porównując jakość fragów dostaliście ostre baty ale to pewnie dlatego, że Cie nie było.
|
Cytuj:
Było po 6 jednak FF zdobylo lepsze fragi i to oni zostali po bitwie nie to co BB i NF ktorzy podawali logi w poplochu:D |
Cytuj:
Anyway GL dla obu stron :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"tępcze" - jest takie słowo? :o
Zamierzacie się prać od razu po update czy najpierw trochę pozwiedzać, posprawdzać? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
0lik, wypaliłeś się z tą swoją propagandą. FF dało ci znakomity temat (friendly fire [on], jinxz owned by his friends) a ty o tym nie piszesz :/ |
No bo juz ktos o tym napisal o,o, to po co rozkminiac...
Zreszta to nic specjalnego w sumie kazdemu moze sie zdarzyc :p No, a dla nie wtajemniczonych przypomne tylko o co chodzi. Chłopcy z FF szli po govona (85ek) w skladzie jinxz, szycha i galtar (moze ktos jeszcze nie wiem) no i wyparzyli w niego ue combo, jinxz zapomnial zalozyc ssa (albo mu sie skonczyl czy cos w tym typie) i sie wylozyl i govon i jinxz hehe To z masojem to zarty :( gadalem z nim na msnie wtedy i kazal mi cos napisac o nim Hej zaxevo raczej watpie czy bedzie jakis pokoj na jeden dzien zeby mozna bylo pozwiedzac sobie nowe tereny heh lol :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |