![]() |
Cytuj:
|
EJ! To ja miałem to napisać pierwszy!
Już jutro dowiemy się jak jest źle xD |
No.. update wrescie.. ale jak pomyslec.. to teraz.. mi troche głupio bo sie pomieszam. z tymi mieczami... dobra niewazne.. ale najbardziej mnie wkurza. ze jakis 25 lvl wylotuje z kakiegos tam potwora miecz. od. 20 lvl i bedzie go szprzedawal.. za 50k. :// bo nowy..
|
Od levela tyez mają zalezec ale w niedużym stopniu więcej będą dawac skile.
|
Michoss@
Dowiemy sie czy jest zle czy bardzo zle ;'| 2x up@ Niesadze aby ludzie byli by az tak glupi aby kupowac jakis syf po 50k ;| |
@topic
juz sie nie mogę doczekac ku**a magowie chyba teraz beda huntwani przez palkow/knightow srednio milion razy na godzine tak wiec jak widzicie podchodze do tego tak troche pesymistycznie ale coz czas to nam pokaze.........
|
Cytuj:
|
Hehe nareszcie mam nadzieje ze zaraz po update beda new servy ;)
Mimo ze update na ogól updates bardziej niszcza tibie niz ja ulepszaja to i tak zawsze lubie kiedy nadchodza wreszcie jakies zmiany... ;] |
No nareszcie, ale szkoda że tego testa nie zrobili :p
|
Cytuj:
|
To na co czekałem!:)
Zobaczymy czy się jutro wbiję!? A ta nowa Wyspa ColdLand xD to dla Pacc? |
up@
Nie, dla facc -.- Myslenie nie boli |
Haha update :) Wkoncy MDW Sero i tripida beda mieli czas cos zjesc, umyc sie, pojsc do klopa, zadzwonic do rodziny ze jescze zyja. Moze nawet znajda czas zeby sie przespac :)
|
Hehe! Spyhard dobrze gadasz! Ta dzienna przerwa dobrze zrobi takim maniakom jak MDW itp... To sa mózgi...
Kuśnier, masz wyjebisty opis! :D |
Cytuj:
o_O Dzieki :D Juz sie nie moge upka doczekac ale nie wiem czy bede gral =s Bo ja w angli i...i... tu jest jeszcze buda do 20 lipca -.- |
UpDate!
Super! Mam nadzieje, że jednak dadzą coś dla FACC, ale i tak jest super!:cup:
|
Xd
Fajnie tylko mam pytani jestem nowy chce grac knightem ale np mój ziom z rl sorc ma eq blue robe d shield crown legs boh czy ja na skillach 65/60 mbede mu cos bral ? guardian halebr?
|
@up
Że co? Z tego co myśle chodzi ci o to, czy będziesz mu coś walił, ta? Musisz to przetestować to się okaże. I pamiętaj ORTOGRAFIA NIE BOLI Cytuj:
@update W końcu coś ciekawego się pojawi. Szkoda, że nie będzie test serva. |
Co do balansu to knight na facc nie bedzie mial latwego zycia, bo... wszystkie nowe czary beda only dla pacc (wedlug http://tibia.erig.net -.-... Zabrali najtom gfb, hmm itd i wmontowali zucanie bronia nowe exori... Tylko po co? Ano dla tego zeby wicej luda pacc kupilo... Uprzedzam komentarze w stylu ale beda mieli zwiekszony atak itd. Widac ze sie komercha robi coraz wieksza...
|
"Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi!"
nielogicznie to brzmi ;) btw: co do MDW to gosc pracuje w kafejce internetowej wiec przez caly dzien ma kompa przy sobie a co za tym idzie? ma czas zeby grac w tibie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |