Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Topic fanow Podpalaczy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13609)

Podpalacz 14-10-2004 00:10

No na picie musimy sie ustawic:]

Ostatnio mnie wy.hu.jaliscie:/ . Ja przyszedlem o 22 a Wy juz k.urwa byliscie zjarani jak swiniaki z centralnej Polski . No ale kiedys sie o naprawi:]]]] oby niedlugo :]->. Eol wracaj na Hiberke do nas bo kurde nudno jest a Malbertowi nie chce sie ze mna pkowac:/

Sprawa z namelockiem jest dosyc zawila:P ale dobrze ze to nie wyszlo

Sorki Iluvatarar ze o Tobie zapomnialem moj maly pro Gamerze ale kurde myslalem ze Toba wala tylko sdki:PPP

Pozdr:P

Pod

roland 14-10-2004 08:02

Zabity??

Ja zostałem zabity przez ciebie jedne raz, za bluzganie ciebie:P
Ale twój brat Iluvator próbowal. 3 razy i somenix bo miałem white skula i biłem n00ba:)

Druid Regis 12-12-2004 01:31

Temat spadł na któraś tam stronę :P

Ale żeby nie było offtopic to o co biegalo z butami i Dragon Slayers?? Bo byłoby więcej ludzi do kolekcji Killed by XXX Podpalacz a ja do teraz jeszcze nie wiem o co w tym wszystkim dokładnie biegało :P

roland 12-12-2004 08:09

Ta rodzinka podpalaczy, dąży do tego, aby na hibernę mozna było dostać się zawsze:P Niedługo połowa populacji hiberny wymrze... Oby tak dalej:P I zabijcie gościa nikiem "Konrad Company Leader" straszny n00b z niego.

Podpalacz 02-01-2005 02:14

No i doigralem sie red skulla:////

Szkoda ze jak zaczynalem gre na Hibernie to nie bylo jeszcze swiatow PvP enforced:///

Pozdro:]

Dopisujcie tu ^^ :P

Kamil Gargamel 02-01-2005 09:35

Rodzinka Podpalaczy to spoko ziomki.
Ja jeszcze nie padłem ofiarą rodziny podpalaczy ale nie raz ich spotykałem na drodze i nigdy mnie żaden nie ruszyl i mysle że tak pozostanie :] :]

Nawet kiedyś sobie pogadałem z jednym pod Kazo 8o 8o 8o

Ogolnie nic do nich niemam

Specter 02-01-2005 12:18

Podpalacze sa spoko

fajni jestescie ani razu nie padlem od was :P
macie fajne pomysly najbardziej podobalo mi sie jak
przemieniliscie sie w dl i nawalaliscie we wszystko co sie rusza (i nie rusza)
z gfb fajnie bylo 8o
a nie uwierzycie ale Iluvatarar Podpalacz to moj kumpel :] serio szkoda tylko ze dostal bana:
Banished: until 11.01.2005 12:01:39 CET because of excessive unjustified player killing :(

Druid Regis 02-01-2005 12:21

Podpalacz ma red skulla? :/

Fargass monka mu do treningu :P Masz miesiąc na poprawienie skilli, na laurach spoczywać nie można :D

Hamel 02-01-2005 13:05

Podpalacze sa SPOX

Zaden mnie nie ruszył gadałem sobie kiedyś z Podpalaczemy i Lechem :D

SPOX

Pereziusz 02-01-2005 13:55

Ja tam widziałem kilka podpalaczy z red skulem. Spoko ziomki :D

Specter 02-01-2005 15:44

a jest ktos na Hibernie kto nie widzial ani nie slyszal? :p

OpTyK 05-01-2005 22:22

Podpalacz ROX

Ja jako, że z BB jestem to znam Kolca i Lecha w rl xD. Ale cała rodzinka jest spox. W Ab robią fajne akcje i ogólnie. Pamiętam jak lechu z kolcem sobie stone golemy wezwali i chodzili tak po ab... az Lechu zabil jakiegos najtna przez miss click ;). Ale niestety jednego podpalacza nam ubywa, ponieważ Leszek poszedł sobie na Arcanie... :P

------------------------------
Robin Hoodek -> Hiberna -> Ab'Dendriel
Nie czepiać sie lvl bo w cafe tylko gram, i do tego rzadko :P
------------------------------

elite 05-01-2005 22:28

O jak milo widziec Podpalaczy! :D
Na tym ss widac moja krotka przygode z ta rodzinka, moj 30 palek na hibernie :P dlugo sie bronilem, iluvatarar mial farta ze byli koledzy jego bo by padl. Jak widac na ss to jestem kolo ab kolo dwoch respow draga :p Daleko uciekalem :P
http://img.photobucket.com/albums/v4...lnik/nooby.jpg

Lowca 05-01-2005 23:13

heheheheh...

Najlepsze w Podpalaczach jest to że każdy jest inny nikt nie próbuje naśladować innego poprostu każdy ma tak jakby inną misję :). Pamiętam jak stojąc pod dp i robiąc strzały Podpalacz podbiegł do mnie i walnął mi exori potem było..Ahhhh.. tak chyba 3-4 razy znowu exori jak miałem red hp to mnie uh i tak chyba 2 razy :baby: bez Podpalaczy Ab to niebyło by Ab to by było całkiem coś innego.Fajni są z nich goście.

Robin jesteś detnuh bo chciałeś HIbernie opuścić tak niewolno......:X( :D (joke)
jeżeli ktoś nierozumie "detnuh" niech czyta od końca ..................

Berburio 06-01-2005 19:05

Lechu to nawet mój protektor:) stary dobry kumpel z hiberny... sprzedawałem mu różne diamenty:) uratował mi raz dupe przed jednym pk:) niewiem czemu:/ ale zaliczyłem hacka i mam postać na aldorze Cobera Podpalacz... pewnie naruszyłem prawa autorskie... Podpalacz jak masz gg lecha to wyślij mi na pw plx bo musze z nim pogadać:/

OpTyK 06-01-2005 21:30

Lowca jest detnuh, hej ludzie Lowca jest detnuh :D

Hehe :). Kto jest detnuh ten jest detnuh :P Lowca :D
Zlapie cie na AFK i bedziesz mial wpis od 19 lvl (zart).
A ty Barburio jak chcesz, to moge mu cos przekazac...
Nie mam gg jego... Bo nie potrzebuje :P
Przypominam, ze on gra teraz na Arcani
Aha! Nie przenosze sie :)

Lowca 06-01-2005 21:32

leszq!!

wróc na HIberne bo troszke nudno tak jak nie ma zielonego na Vip liście Lechu Podpalacz :/ ...................

Lowca 06-01-2005 21:34

robin..

Srki że zmieniam temat....ale....Robin ja ci moge na maina na Arcani wyjśc do narazie eq nie odzyskasz do ferii :] nie krzycz po mnie ;P :evul: :evul: :evul:
aha....ja Afk nie jestem chyba że nie chce z kimś gadać :] ale wiesz..zawsze ty możesz być afk ;) i cie Vordem ubije 8o

Manaj 06-01-2005 21:34

Ja

KOcham AB z powodow PODPALACZy :) :) :) :) :) :)

Berburio 07-01-2005 16:50

fajnie... ktoś tu mówił że może mu coś przekazać... napisz na moje gg 4471158 albo powiedz mu że jak on może żeby do mnie znać dał;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39.