![]() |
Cytuj:
|
U mnie na Titani tego questa wykonał Vateriel (największy lvl na Titani) - widziałem tego teddy beara dzisiaj w jego domku na Edron ;) :D
|
Lista ludzi ktozy dostali misia znajduje sie tutaj:
http://www.tibianews.net/t_quest.asp?Id=Winners Pozatym na starszych serverach (tych co istnialy w Grudniu 2002) moze byc killa wiecej Teddy Bear. Z jakies 3-4 tygodnie temu jeden z wlascicieli starego misia sprzedawal go, cena wywolawcza 600k albo demon helmet albo MPA, wiec nie (cenzura) ze Golden Boots i niewiadomo jakie rare ktos za niego da. Ps. Magic Sword z tego co widzialem (Secura, Calmera i zdaje sie Eternia) byly sprzedane za 4-5.5 M |
teddy, taka mała żecz a cieszy ;)
Oryginalnie dodany przez KSUH ten mis jest jedna z najdrozszych rzeczy w calej tibii... slyszalem ze ktos chcial za niego dac MPA, Demon Legi i Golden boots ale to bylo malo:p (moze to sciema ale sciema nie jest ze on jest za***iscie duzo wart) taa jasne. teddy jest w pewnym quescie ale nie owiem jakim, bo jestem tego pewen na 95% tylko a pozatym to byłby QS i zdradziłbym tym samym pewną tajemnicę, którj modkowie chcą dtrzymać aby podczas robienia tego questa coś sprawdzić..... |
Dodam tylko male sprostowanie ze to NIE ja wygralem misia, tylko moj dobry kumpel ktory pozwolil mi sie lognac na Affex Teddy (postac ktora trzyma misia z pewnych powodow...) abym go obejzal :>
Za misia byly juz oferty miedzy 4-6mln gp. Tak wiec widzicie ze jest on dosc duzo wart :) Jednak Affex nie ma zamiaru go sprzedawac ;) |
@hege:
Cytuj:
Jest jeszcze inny quest na misia o którym modkowie wiedzą ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |