![]() |
siema,
questa zaczyna sie u svena potrzeba do questa par honey comb piszeimy do svena: hi test yes yes mamy 1 misje piszemy barbarian mead yes powinien zabrac honey comb,obok npc stoi bukiet najlepiej naciskaj na niego na chama az ci sie wyswietli You Already passed~,gdy to ci sie wyswietli pisziesz do svena: hi mead yes powinienes dostac Mead Horn-napelniasz go miodem use na bukiet nastpenie hug bear yes, wychodzisz z miasta idziesz najlepiej przy prawej scianie i idziesz do gory az znajdziesz taka jaskinie z niedzwiedziem lezacym wylewasz miod na niedzwiedzia u naciskasz na niego az pojawi sie czerwony napis,wracasz do svena pisziesz: hi mammoth yes musisz kupic 3 mead na dole od npc Sven,idziesz do mamuta jest on od miasta na polnocny zachod podchodzisz do mamuta pijesz 3 meady i naciskasz na mamuta,idziesz do Svena piszesz hi mammoth yes wtej chwili mozesz isc walczyc na arene piszemy hi fight greenhorn,scrapper albo die yes ;];]nie komentujcie moich blędow;P p.s arene przejdzie kazdy 20 lvl+ easy mode biorac pare i pare uh |
NIE BIERZCIE PRESENT BOX (na greenhord :D, bo na innych poziomach moze tam byc cos fajniejszego) >.<
w srodku są lody, które można podobno same robić (bez skojarzen) i śmieci... wie ktos co jest w bp? |
Tutaj zrobiłem poradniczek jak wykonać questa
http://forum.tibia.pl/showthread.php...65#post1515765 |
Lupex@
W bp są...... wielka chwila : - 100 pircing boltów - 100 sniper arrows Chyba dobrze napisalem? zapewne na wyszych beda p bolty i moze assasin stars |
Żeby walczyć na arenie trzeba wykonać Barbarian Test Quest.
Byłem na pierwszym poziomie areny(25lvl +) to nie było tak źle. Aby wejść na arenę trzeba zapłacić tzn: 1 poziom- 1k 2 poziom- 5k 3 poziom- 10k |
Siemka
Mam problem . Przeszedlem arene 1 poziom
http://foteka.pl/full/ce5b5f4c0c09fc...8af617ea58.jpg I wziolem tylko sworda . Nie wziolem ani bp ani pucharu . Czy mozna by bylo jakos po to wrocic nie zalezy mi na prezencie ani bp ale zaelzy mi najbardziej na Pucharze. Prosze o pomoc |
Po 1 nie wezmiesz bp bo jest do wybpru tylko 1 item skrzynkowy a po 2 zeby wziac puchar musisz jeszcze raz przejsc poziom green horn i juz
|
Ta poziomy można przchodzić wielokrotnie no ale za wejście zapłacisz ;)
|
hu....
Nam problem zrobilem 2 questy i w questach pisze ze som zrobione 3 niemoge kupilem 3 mead i pije je i kliokam na mamuta raz wyskoczyl jakis napis na czerwono ide do sven a on mi muwi ze niejestem gotowy co jest grane..........X(
|
Cytuj:
17:11 You lose 6 hitpoints due to an attack by The Hairy One. 17:12 You lose 13 hitpoints due to an attack by a cursed gladiator. 17:12 You lose 25 hitpoints due to an attack by a cursed gladiator. 17:12 You lose 18 hitpoints due to an attack by a cursed gladiator. 17:12 You lose 19 hitpoints due to an attack by a cursed gladiator. 17:12 You lose 15 hitpoints due to an attack by a cursed gladiator. 17:12 You lose 44 hitpoints due to an attack by Orcus the cruel. 17:12 You lose 26 hitpoints due to an attack by Orcus the cruel. 17:12 You lose 2 hitpoints due to an attack by Orcus the cruel. 17:12 You lose 4 hitpoints due to an attack by Orcus the cruel. 17:12 You lose 19 hitpoints due to an attack by Orcus the cruel. |
Ja mam problem z tym miśkiem.Wylewam na niego miód i klikam use i wyskakuje czerwony napis:You are note... i niemoge przez to wykonać dalszej następnej misjii
|
. .
|
Scrapper prOste
JA 53 MS zrobilem Scrappera z 23 sd i 40 strzlami z explo i pare razy z visa :cup: Tylko jak robisz Scrapper to muszisz miec ze 20 min dwarven ringa bo jak nie to dupa. Manasow poszlo 4 bp+.
Pzdr. |
Dla przykładu:
7 pallek z royal spearami lmm i ihami zrobił 1. arene. 36 druid z exori vis sd i kilkoma plecakami mf zrobił 2. arene. Ja, czyli 76ms (wtedy) prawie zrobiłęm 3. arene, zabrakło 2 ssa~ demon już miał reda, skończyły sie ssa i dupa, dostałem kilka hitów po 400 i się nie wymanasowałem. ;( Byłby najniższy ms co zrobił arene, film do pobrania tutaj >>> http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/30358 <<< tyle, że trzeba przez pierwsze 5 minut oglądać na najwolniejszym i zamykać wszystkie chaty i cancelować, jak Soulmann daje ze mną trade. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |