![]() |
- czyścimy.
|
Cytuj:
mam teraz pytanie o ceny tych przedmiotów: Crown Helmet, Crown Legs, Crown Armor, Crown Shield, Pirate Boots oraz Bright Sword? świat to Pythera, ale mogą być też ceny na oko, z góry dzięki ;) |
Mam też jedno pytanie za ile kupie fire sworda na świecie Solera ?
|
Dobra cennik ogulny, na światach które mają 1+ rok ;)
Fire Sword: 4-5k~ Knight Armor: 5k-7k~ Knight Legs: 8-10k~ Warrior Helmet: 5-6k~ Crown Armor: 10-13~ Crown Legs: Tutaj cena Bardz sie wacha nawet od 18k-30k! Crown Helmet: 1k-2k Teraz jak macie inny świat chcecie coś kupić to np. dajecie 1k mniej od minimalnej ceny i nagle pisze jakiś h-lv :lol fs 4k I takim oto sposobem macie cene jak w restauracji ;) |
Cytuj:
I jeszcze jedno, nie pytaj po kolei o ceny wszystkich itemów, tylko znajdź jakiś pricelist z twojego świata i tam wszystko masz. . |
mam pytanie. Ile kosztuje death ring i czy po zalożeniu go szybciej wbija się shielding (chodzi mi o to ze bym go zalozyl na skilowaniu a pozniej jak juz przestane skilowac to zdejmuje, czy takie cos ma sens)
server Nerana |
Do beho Shield. Na Celeście 800gp-1k
|
Cytuj:
porównaj czasy. |
;p
za ile mozna sprzedac medusa shield,steel boots ,blue robe,demon shield ,crown legs , crown helmet i bp of club ringów (new)
|
RE: ile mogą chcieć za to...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |