![]() |
pięknie Yuri ty to masz talent mógłyb¶ modkiem zostać wtedy by¶my byli zadowoleni ale przydała by sie tam jeszcze jaka¶ wie¶ :) nie muwie że mieszkam na wsi ale no wiesz :berserk:
|
Mapka jest cool ale ja mam pytanie codo tych terenow na zachod od ankrahmun na tibia.pl sa one zasłoniete a ty masz odsloniete i co najwazniejsze jest tam jakies miasto! mogl bys cos wiecej mi o tym powiedziec lub napisz skad skolowales ta mape ;) moze tam cos bedzie z gory thx.
|
czy mi siętylko wydaje czy ten temat nie był nasycony sarkazmem skierowanym w kierunku znajomych białoczerwonych noobów-pzynajmniej nie w takim stopniu jak w poprzednich tematach Youriego ;)
|
prosze jeszcze :) Twoje poczucie humoru jest doprawdy bliskie mojemu :) i podziwam umiejetnosci. po raz kolejny :) i po raz kolejny sie usmiecham szeroko :) i mam nadzieje ze jeszcze bede to robic :))
|
wow super ci to wyszlo oby tak bylo w grudniu:)
|
Wow
8o ci z cipsoftu powinni ci czyscic buty 8o
Naprawde zawsze rzondzisz stary !!!VERY BIG GRATZ!!! |
¦wietny pomysł ! ¶wietne wykonanie 8o oby tak dalej :tongue:
|
wow Youri rox Warto czasem pomazyc :P Masz talent zazdroszcze.
|
youri zadzisz!!! :D
ale ta wyspa na zachod od ank to co to jest??? Moze gdzies znalazles mape z nowym terenem??? :P |
Hmmmm przy Polandi nie ma tych ¶miesznych pasków br±zowych.
|
Aj , youri dobrze toty prerabiasz ale niekturzy nieuwierza zze niemmcy by robili serwa POLANDIE :D
------------- bez komentarzy |
Cytuj:
Aj,niemcy by nierobili polandi poloni i tych innych :P |
Realistyczny polski pieróg
¦wietna przeróbka mapki tibi. Mam nadzieje, że się nie obrazisz i nie zaskarżysz mnie :p jeżeli zapiszę j± sobie na pulpicie a może nawet wezme na tapete :D
Mam jeszcze jedno pytanie co to za czerwony krzyżyk na północnym zachodzi jaki¶ demon dostępny dla free account czy cu¶? |
Jeste¶ mistrzem!
A w tatrach to pewnie chodz± nowe potworki "stare górole"???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |