![]() |
Cytuj:
Mam 1,88 cm waze 80 kg wiec chyba wszystko zemna ok , gram w pilke intensywnie i niemam problemu z kolegami i dziewczynami tyle ;) nieznasz mnie nie mow o mnie :P :) Dobija mnie to ze polacy jak zwykle nie komentuja tego co trzeba tylko innych wad sie doszukuja Tibia to tylko gra dla mnie osoby w niej poznane sa wyjatkowe.. Komentujcie , komentujcie ... bo chce miec duzo opinii |
Cytuj:
Hmm... Jakby nie bylo to on nie placze a jedynie mowi ze cipsoft popelnil blad z czym sie w 100% zgadzam |
Cytuj:
I to tyle. //Jesion (w Tibii od 9 lat) |
Cytuj:
To na tyle Pozdro 600~ |
ja to ogolniekowo mówiłem o pg sorcach z których większość to kozaki mające 13 lat ważące po 80-90kg mające 140-50 wzrostu ;S jezeli ty nie jestes takim pgrem zarywającym noce grającym bez botów mając taki lvl to zwracam honor ;S chciałem tylko zwrócić uwage że kiedyśtrzeba było się nieźle namęczyć na taki 200 lvl (bubble 7 lat) a teraz robią to samo w 9 miechow ;/ edit robili ;S
down: hmmm lecz kiedyś msów na jego lvl było ile z 3? Setzer Gambler, Cachero, po części Taif a teraz ilu ich jest? no prosze Cie bardzo w dzisiejszym dniu jest 51 msów z 200+ lvlem, bubble gra knightem chyba od początku Tibii i ma 237 powiec czy sorcowie nie mieli "troszeczkę" za łatwo? z 80% znich wybiła się po mana updacie |
nom ta... pacera jest z 2004 lub 2005 wiec tez mu zapewne zajelo troche wbicie tego lvla :]
|
Tibia stala sie jednym wielkim gownem jak te nie ktore lamerskie oTSY
|
Dobra wiec ja jutro po 12 bede staral sie byc uciekam potancowac :) jak co Zapraszam Szczecin Black Pearl ... szykac goscia ze smoczkiem na dzinsach haha , moge byc troche na %%% wiec moze jeszcze passy podam joke.. :P
Prosze o duzo poscików :):):) dobranoc... |
...
Sabu widziałem ss'y z banuty gdzie po 1250 z mort waliłeś to jest przesada z sd po 450 haha LOL mieli zrobic zbalansowanie a znubili sorca!!!!!!!!
|
Racja.... co Cipsoft potrafi zrobic z postacia? Tego niedowiemy sie nigdy...
|
Cytuj:
|
Hmm, poszedłem się ogolić wracam i patrzę ~8 osób napisało posta (po mnie)
Widać inny nie sątakimi noobami i wiedzą że tak musiało być :] //Jesion |
Nom ta... jestem wielki noob bo mowie ze sork jest slabszy niz powinien i ze 229 ms bije slabiej niz 80 knajt z przecietnymi skillami.
|
..
Sabu jesteś wielki i nic tego nie zmieni!!!
jesteś najlepszym polakiem na servie włożyłeś w to dużo czasu i bez sensu żeby teraz kończyć Ja jestem knightem ale to bezsensu nie po to marnowałeś 2-3 lata gry żeby teraz to wszystko spieprzyli...!!! JESTEM Z TOBĄ!! Ps. A po co ten gówniany LVL broni , ktoś wydał kasę na allegro kupił sobie super broń a tu wali po 50. ja knightem 29lvl z skilami 60/60 z d lance w trola po 30 wale!!! |
Cytuj:
|
pomyslcie ze tylko 6 miesiecy i bedziemy miec update dla sorka/druta :P
|
A TO PESZEK ... ! AUHAshah
Ja po update ze zmiana manasystemu nabilem moim palem moze 3 levele i przed caly rok nie grałem, dopiero teraz moge wrocic do gry i bawić sie rownie dobrze jak sorcowie niegdyś :) jednak zgadzam sie ze powinni zostawic sorcowi wieszkosc mocy lub całosc bo na tle innych postaci obecnie zle to sie prezentuje :P > przdro szczecin i SALOS jak cos to pm: P |
Może mały strajk :S ??
|
Widzę, że tutaj gorąca atmosfera ;)
Sam mam knighta, więc na UpdAte nażekać nie mogę:p Ale przyznam ze zjebali sorka rowno. Wtedy 80sork bral na hita draga z ue a teraz Sebek (230~lv) nie bierze. Istny zal.br Mam nadzieje, ze na nastepnym update nie beda sie bawic w takie cyrki tylko dadza dawna postac druida oraz sorcerera. Mam nadzieje ze ten update nadejdzie szyko, bo teraz dragi zajete i widzisz "You see *** *** (Level **). He is an elite knight. He is *** of the ***." Wtedy byl sork najlepszy i kazdy robil sorka, teraz knight the best i kazdy robi knighta. Ja koncze grac knightem (z wyjasnionych powodow) i zaczynam grac palkiem. Moja nadzieja: 07.07.07r <-- Next Summer Update. @down Dobre rozumiem Cie, [przyznaje Ci racje nawet... ... ALE KURWA BEZ PRZESADY -.- |
I BARDZO DOBRZE.PRZEZ 1 UPDATE SORC TO BYŁA MACHINA.TERAZ NIECH KNIGHT I PALL MAJĄ TO,CO POPRZEDNI UPDATE IM ODZYSKAŁ-MOC,a SORCE NIECH TERAZ SOBIE EXPIĄ I SIĘ POCZUJĄ JAK KNIGHT I PALL.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |