![]() |
kup to i to, serpent tani ok 500~, i bij nim do 20 lvl, raczej będziesz więcej bić ze serpenta a 500 gp to nie jest spory wydatek...
|
@up
Dzieki tylko, że u mie na serwie przez 5h chcialem kupic i nikt nie sprzedawal. I raczej sie powstrzymam od kupna bo narazie bede skilowal do 70/70 a przed sekunda wbilem 57/55;) |
Lolz niektozy to maja problemy ze wala po +100/200 a to jest po to zebyscie mogli puzniej SOLOWAC leprze potworki np. demony albo cos bo przedtem sam na demo raczej nie bylo fun -.-
|
a ja mam takie pytanko.
CZy Two Handed Sword ma jakis wymagany lvl ??:confused: prosze o odp. :] |
|
Mi sie wydaje że oni coś zwalili przy broniach ;/ W innych garch jak pisze że od 30lvl to nawet nie założysz jej na siebie a ty se normalnie biegasz i walisz :baby:
Wogle o co chodzi z tymi broniami co ma np: ataku 30 defa 20 +2?? Ja tego nie kumam :( |
Jestem na 16lvl i kupiłem sobie bright sworda {od 30 lv). Skille mam 44/40{prosze się nie śmiac}. O ile słabiej będe bił bs'em na tym levelu niz na 30?Pomóżcie!!!
|
Cytuj:
|
mam 10 lvl knighta i chciałbym wiedzieć, jaki byłby dla mnie najlepszy dostępny taraz topór. i ile mniej więcej by on wyniósł na Zanerze. aktualnie mam Battle axa :(
|
czy jak mam lvl shielda, to on liczy sie tylko na shielda, czy taz na inny pancerz?
|
Cytuj:
i wyniosą one lodówke hahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |