![]() |
Ubil mi knighta "/
Na poczatku myslalem ze to summon, jak go widizalem przez sciane, ale tak mysle przecierz nie idzie go summonowac i to bylo troche za pozno zdjol mnie po 2 atakach (magiczne). To bylo przy wejsciu na lvl -2 (zaraz nizej zejscie do fe) jak poszedlem po ciallo druidem i zeby go ubic to juz go nie bylo, za to jak wychodzilem byl zaraz przy wyjsciu na powierzchnie. Nieregularne respy? |
tez go spotkalem. Mialem duzo szczescia bo wylapalem 'tylko' 165 hita :cup:
|
kilka dni temu sobie poszedlem na potrenic na Folde na slime, patrze na drabinke, i widze cos niebieskiego lazi na dole, na poczatku myslalem ze Frost Troll, ale jakies takie troche inne schodze i bum, WE :D Dostalem Hita za 30 i wyszedlem :P
|
Cytuj:
|
W sam raz na botterów :D.
|
Cytuj:
A i tak to jest lepsze niż kilka snip nelte (jak sie pisze?). Chodzi mi o te roślinki.Idiotyczny potwór : hity-50~70,leczy sie a co najciekawsze 25expa. |
Dostalem od niego headshota :D ;/;/
Ale on był... pod samymi schodkami jak się wchodzi z piętra "zerowego" (parteru)... Nie możliwe że tak nisko... Znikłby! |
jakie combo max moze uderzyc ten we?
|
Cytuj:
up Chyba 320 |
Można wejść inną drogą. NA dole jest jezioro i dziura. Wystarczy odkopac i wejść. Będziemy wtedy gdzieś koło rotów i mino więc raczej bezpiecznie i łatwo można do senji dojść. :fuck:
|
Wczoraj miałem okazję go spotkac. Na szczęście nie jest taki szybki, więc na 18 levelu gdy go tylko ujrzałem ruszyłem w drugą stronę i nie zadał mi nawet hita.
Gdzie go spotkałem? Na poziomie -2. Najpierw na minosy, potem na dół, w górę i gdzies się włóczyłem. W każdym bądź razie na północnym zachodzie. |
:/
No niestety to smutna prawda i to nie jest wcale jeden water elemental tam sie respi ich okolo 2-4 w miejscu gdzie kiedys 1 fe. kiedys folda byla rajuem dla skillujacych na kazdym poziomie a teraz w kazdym momencie moze nas spotkac niespodzianka:o Dzisiaj spotkalem go na poziomie -1 (!) oczywiscie dead:p
|
Cytuj:
|
pytanie
a wlasnie mam pytanie jak daleko mozna zlurowac te WE czy da sie az pod sama drabinke przy glownym wejsciu do podziemi? wiem ze na poziom -1 ale jak daleko od wejscia
@Rozqurwiator OHOO widze ze Ty cienshki pegie jestesi i dal ciebie tak we to pryszch a tak btw to nie spamuj i nie pisz Co Drugiego Wyrazu Z dóżei litery bo to niewygodnie! |
jest 1 WE pod orcami
Patrzylem Jak moja mlodsza siostra gra weszla
nizej pod orkami i idzie idzie tam tak byl jakby zamorony ice witch i idzie dalej a tu combo po 220 (od WE)i YOu Are Dead (wiecie siora ma 9 lat )X( |
ja radze uwazac w tamtej miejscowce spotkalem sie z tymi WE to nie jest przyjemne 1 jeszcze szybko pada ale jak spotkalem 2 to wjalem na utani hur myslalem ze dedne bo uhy sie skonczyl :(
ehh ten CipSoft zawsze musi cos zepsucX( |
Cóż to nawet ciekawe trzeba teraz bardziej uważać :P
|
ja dla zabawy zlurowałem jednego WE. 2 razy go ropnąłem, do tej wnęki jakby. dalej się bałem bo jest b. szybki i zaczęły mi wchodzić spore hity... maxymalny był 230, a ja mam tylko 26 knighta... 3 uhy i 2 ihy straciłem. ale frajda bo wiele ludzi musiało tam zginąć ;)
|
water elemental takie hity w 59 knighta - wemnie
14:53 You lose 208 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 198 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 197 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 160 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 70 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 20 hitpoints due to an attack by a water elemental. takie slabe to nie jest na samym dole respie sie 5-6 tych gowieniek , ja na 6 stracilem 6 uhow :d na moje lepiej isc na draga wywerne , bezpieczniejsze :D pozdro aha i truje jak cos |
WE respi sie tam gdzie FE(chyba), wiem bo poszedlem z ciekawosci xd szybko padl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |