![]() |
Ja dzisiaj byłem na Beho koło Kazoo (mój 1 beho solo) i wyleciał... Morning Star! o_O
|
Wow
mi poleciał ser z rata!!! to nie może być przypadek!!!
|
Wczoraj z kumplem poszlam na Wyverny i z pierwszego Wand of Inferno ^^ z drugiego small amethyst xD
|
aa
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi po raz pierwszy z wild wariora wyleciała brass armor.no i z amazonek tez leci kasa,walkiria dała mi p arm.
|
Posiedziałem na dl a tu po 4h 3 royale 2 dsm w huj kasy i chyba z 3 skórki i inne śmiecie warte poniżej 10k.Może ktoś kupi royal helmet mam jeszcze jeden i jedno dsm kupicie? (guardia)
|
Mi ze Slima Crown Helmet wyleciał.
|
Malkowicz ale masz podpis;P ja glui go przeczytalem;P. Co do tematu to o ile wiem loot lepszy;]
|
Na pewno loot zwiększyli, bo mi też wypadł z 1 orca shamana wand of plague,a później war hammer z wild warriora o.O.
|
Cztery strony chwalenia się, jak to wam loot dopisał.
Ludzie, to żałosne ! |
Hydry gorzej dropują... przedwczoraj 2h i tylko meduska, wczoraj 1,5h i w jednej z ostatnich hydr łaskawie rh poleciał...
|
Nie zawsze dropie super loocik. Bylem znowu na dragach i same short swordy ;/ i w cholere drgon hamow. Potem poszedlem na zerka i tak po 1h expienia wlootowalem 4 halabardy i 2 battle axy wiec roznice widac :)
|
Cytuj:
|
Zajebałem dzisiaj około 100 trolli i z żadnego nie wypadł Bronze Amulet. Dupa a nie częstszy loot.
|
Cytuj:
|
No to teraz ja was zagne
Z mino maga wyleciały mi dwie pochodnie :cup: Dziekuje dziekuje, wiem, że jestem zajebisty, nie musicie mi przypominać B) |
Cytuj:
Bo ten pan jest idiota a jego post swiadczy o jego inteligencji... Cytuj:
|
Kto wie...jeśli loot jest częstszy to znaczy, że zrobili tak, aby postacie magiczne nie miały wasta po obniżeniu dmg ;)
|
Mi z walkirii wypadły pod rząd 2 double axe a później następny. Na dodatek kilka
Hunting spear.B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |