![]() |
Ależ odpowiedź jest prosta i oczywista. Wybierz.... postać którą lubisz grać;] Bo i tak za rok,lub dwa lata polepszą sora i druta. I wtedy co, znowu dylemat? chorągiew jesteś?
|
Tak to juz jest... Niedogodzisz wszystkim naraz... osobiscie gram knightem przed update tez nim gralem , ale to kwestia Twojego wyboru....Jednego Update Knight i Pall sobie zaszaleja potem znowu Sork i Drut beda mieli lepiej, tak to juz jest.
|
Druid. Zawsze druid :)
|
Najprzyjemniej gra się druidem.
|
Gram knightem od kiedy tylko pamietam ale druid tez jest fajny :)
Najlepiej aby sorcą i druidą podniesli dmg i bylo by gites :D |
Cytuj:
Jak grałem przed update, to miałem Paladina. Miałem dobre skille i na małym Lvlu wymiatałem. A jeśli teraz po update jest jeszcze lepszy, to wiadomo na kogo zagłosowałem. |
po dłuższej przerwie na RL Tibie wybieram knighta ponieważ chcę sprawdzić jak sie nim gra
|
Hmmm...aktualnie gram moim starym knigtem i testuje sobie jego hity :>...ale planuje przejscie na druida...Powód? Mysle ze ten wysyp knightów moglby mi pomóc zarobic;))...a teraz trzeba bedzie troche kasy miec na exp;)...pozostaje czekac na zimowy update....oby podniesli troche dmg ;PP lecz jesli chodzi o to która jest najlepsza to oddaje głos na Knighta :))
|
Ja wybrałem paladyna poniewaz teraz sie o wiele lepiej trenuje (speary sie same podnoszą) sa nowe czary itp :)
|
pall jest super
|
Oczywiście PALL PALLADIN ROXXX <<
po 1 Nowe Speary !!! po 2 Nowe xD bolty/arrowsy po 3 lepsze hity( bylem na GS [18 pall skill 62] i bil po 136 xD ) po 4 nie znijaja bronie dyst i moze pohuncic guardy bez waste na bolty/arrowy xD Pozdro, Malyna |
Czy ja wie czy lesi teraz bardzej im doruwnuja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |