Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [WMV] Aldora Open 28 JUN 07 + Nagranie z TSa Gildiowego ( CALE!!! ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136746)

dejw 01-07-2007 13:24

,,spi, dobra, spi, dobranocka była"

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH xDDDD

Cwancyk 01-07-2007 13:39

widać ze sie kupiło sposób od pits_ za 140k na lord of tibia

Ufox 01-07-2007 15:55

Dobre, polecam :)

gruszeczek 01-07-2007 16:13

Zajebiste zgranie ;p wymiatacie...

Psychotata 01-07-2007 16:59

N/C.... Do wszystkich: Tak jak ktos na TS'ie powiedzial ''Eli spingowany...ktos pinguje", czyli ktos Eliego zpingowal. Czyli nie padl ze swojej winy i ktos go uhal. A tak na ogol to hamsko do Eliego CO mowi "Zyd". To tak samo jakby on powiedzial, ze w sa CO sa same Polskie Niewypaly.
Hail EM =]

Crafty Pall 01-07-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychotata (Post 1524701)
N/C.... Do wszystkich: Tak jak ktos na TS'ie powiedzial ''Eli spingowany...ktos pinguje", czyli ktos Eliego zpingowal. Czyli nie padl ze swojej winy i ktos go uhal. A tak na ogol to hamsko do Eliego CO mowi "Zyd". To tak samo jakby on powiedzial, ze w sa CO sa same Polskie Niewypaly.
Hail EM =]

Nooooo fani EM zadziwiają mnie z każdym dniem : ) Człowieku proponuje kupić patyczki do uszu, możesz je dostać w każdym sklepie z artykułami chemicznymi, bądź skonsultuj się ze swoim lekarzem bądź farmaceutą. Z tego co słychać jest wyrażnie powiedziane "pingują mnie" "Aldruhna pingują" chyba, że myslisz, że Eli siedział u nas na Tsie my go pingowaliśmy a on krzyczał, że go pingujemy. Zet krzyczał Eliego Eliego a Aldruhn, że go pingują ale widać potem tacy ludzie jak Ty rozsiewają ploty....

Rybzor 01-07-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychotata (Post 1524701)
Hail EM =]

Tak jak poprzednik UP, eliego nie pingowali, widać, że nikt go nie uhał, tylko on sam siebie, a pingowali kogoś z tsa.

alkoOholik 01-07-2007 17:40

Kozacki filmik wart obejrzenia... Brawo dla was ;)

Sola 01-07-2007 17:56

zajebiste xD

Dwik 01-07-2007 20:41

Fajny filmik biorac pod uwage nawet tylko czesc audio :)

Master Szocik 02-07-2007 00:01

Fajny filmik dobrze zrobiony :)

A co do niektórych to myjcie uszy :)

Psychotata 02-07-2007 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crafty Pall (Post 1524729)
Nooooo fani EM zadziwiają mnie z każdym dniem : ) Człowieku proponuje kupić patyczki do uszu, możesz je dostać w każdym sklepie z artykułami chemicznymi, bądź skonsultuj się ze swoim lekarzem bądź farmaceutą. Z tego co słychać jest wyrażnie powiedziane "pingują mnie" "Aldruhna pingują" chyba, że myslisz, że Eli siedział u nas na Tsie my go pingowaliśmy a on krzyczał, że go pingujemy. Zet krzyczał Eliego Eliego a Aldruhn, że go pingują ale widać potem tacy ludzie jak Ty rozsiewają ploty....

Ty no sryyy.... Moja wina no, ale wiesz jak Nemtor krzyczal: "Eliego" to Aldruhn: "pinguja", a ze maja podobne glosy nie moja wina. Bo ja uslyszalem "Eliego pinguja". No ale trudno. Macie taka zgrana ekipe, ze polowa wrzeszczy i nie wiadomo o co komu chodzi i to chyba "Zecik" lub ktos inny wyzywa swoj team od botow i nabow. Congratulations!

Aldruhn of Aldora 02-07-2007 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychotata (Post 1525720)
Ty no sryyy.... Moja wina no, ale wiesz jak Nemtor krzyczal: "Eliego" to Aldruhn: "pinguja", a ze maja podobne glosy nie moja wina. Bo ja uslyszalem "Eliego pinguja". No ale trudno. Macie taka zgrana ekipe, ze polowa wrzeszczy i nie wiadomo o co komu chodzi i to chyba "Zecik" lub ktos inny wyzywa swoj team od botow i nabow. Congratulations!

NIE MAM PODOBNEGO GLOSU DO ZECIKA ROTFLMAO!

_Roly_ 02-07-2007 02:19

"kulujcie zyda kulujcie" :D

zajebiscie zrobione ! :cup:

Tristo 02-07-2007 03:01

TEN FILM WYMIATA!Czekalem 3 godziny przez limity na rapidzie zeby sciagnac te 50+MB ale mam!!!

thoro 02-07-2007 12:07

Kto jest liderem tego teamu? Nie wiem kim jestes ale stresujesz sie gra jakby niewiem co sie dzialo. Spokojniej...
Ahh, te głosiki przed mutacją... :D (albo nacpani, mam kumpla co gada tak samo jak tamten co o dobranocce mowil jak jest na gazie)

A tak co do filmiku to najbardziej mi sie podobala postawa kolesia co podlecieli do niego a on spontan: xD i padł.
To jest podejscie do gry, bez placzow i nerwów :)

Ankel 02-07-2007 12:49

xdd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 1526080)
Kto jest liderem tego teamu? Nie wiem kim jestes ale stresujesz sie gra jakby niewiem co sie dzialo. Spokojniej...
Ahh, te głosiki przed mutacją... :D (albo nacpani, mam kumpla co gada tak samo jak tamten co o dobranocce mowil jak jest na gazie)

A tak co do filmiku to najbardziej mi sie podobala postawa kolesia co podlecieli do niego a on spontan: xD i padł.

Ten co powiedzial "dobranocka juz byla" to ma 20 lat,tylko ma problem z mikrofonem nieraz go slychac jak robota.

Frooget 02-07-2007 13:51

hahaha dobry filmik! :D

Trelemorele666 03-07-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 1526080)

Czemu uważasz że inni płaczą i denerwują się ?
Chyba mówisz to bo sam tak robisz :)

Smoluk 03-07-2007 22:20

Filmik Kozacki, oby więcej tego typu filmów się pojawiało.
Nie mogę z tekstów:
"Wiecie, kto zabił Żyda..." xDxD
"Strzelaj tego nooba,no strzelaj tego nooba jebanego, No zeszczel go zesz"
"Fireplex:no uhs ... (w bp jednak one byly :baby: ) "
"Kulujcie żyda"

Albo podobał mi sie moment, kiedy Eli padł i taka wrzawa sie zrobiła radości, jakby Polska strzeliła Gola dla Brazyli B) :D ... SUPER!
@up
Jak ktoś powiedział wcześniej, to nie głos Nemtora, co tak cały czas komentuje i przeżywa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11.