![]() |
,,spi, dobra, spi, dobranocka była"
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH xDDDD |
widać ze sie kupiło sposób od pits_ za 140k na lord of tibia
|
Dobre, polecam :)
|
Zajebiste zgranie ;p wymiatacie...
|
N/C.... Do wszystkich: Tak jak ktos na TS'ie powiedzial ''Eli spingowany...ktos pinguje", czyli ktos Eliego zpingowal. Czyli nie padl ze swojej winy i ktos go uhal. A tak na ogol to hamsko do Eliego CO mowi "Zyd". To tak samo jakby on powiedzial, ze w sa CO sa same Polskie Niewypaly.
Hail EM =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kozacki filmik wart obejrzenia... Brawo dla was ;)
|
zajebiste xD
|
Fajny filmik biorac pod uwage nawet tylko czesc audio :)
|
Fajny filmik dobrze zrobiony :)
A co do niektórych to myjcie uszy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"kulujcie zyda kulujcie" :D
zajebiscie zrobione ! :cup: |
TEN FILM WYMIATA!Czekalem 3 godziny przez limity na rapidzie zeby sciagnac te 50+MB ale mam!!!
|
Kto jest liderem tego teamu? Nie wiem kim jestes ale stresujesz sie gra jakby niewiem co sie dzialo. Spokojniej...
Ahh, te głosiki przed mutacją... :D (albo nacpani, mam kumpla co gada tak samo jak tamten co o dobranocce mowil jak jest na gazie) A tak co do filmiku to najbardziej mi sie podobala postawa kolesia co podlecieli do niego a on spontan: xD i padł. To jest podejscie do gry, bez placzow i nerwów :) |
xdd
Cytuj:
|
hahaha dobry filmik! :D
|
Cytuj:
Chyba mówisz to bo sam tak robisz :) |
Filmik Kozacki, oby więcej tego typu filmów się pojawiało.
Nie mogę z tekstów: "Wiecie, kto zabił Żyda..." xDxD "Strzelaj tego nooba,no strzelaj tego nooba jebanego, No zeszczel go zesz" "Fireplex:no uhs ... (w bp jednak one byly :baby: ) " "Kulujcie żyda" Albo podobał mi sie moment, kiedy Eli padł i taka wrzawa sie zrobiła radości, jakby Polska strzeliła Gola dla Brazyli B) :D ... SUPER! @up Jak ktoś powiedział wcześniej, to nie głos Nemtora, co tak cały czas komentuje i przeżywa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |