Piotrek Marycha |
30-06-2007 15:43 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Terravita
(Post 1520421)
Powiedz mi kiedy to najci mieli "kijowo" bo ja sobie tego jakoś nie przypominam. To, że sorc/druid po update 7.8 był lepszy to nie znaczy, że najtem nie dało się grać...
|
a teraz sorcem nie da sie grac?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acor
(Post 1520544)
Cóż robiłem ostatnio testy ze znajomym na dragach, ja 60 ms 51 mlvl 5 smoków z czego potrzebowałem około 13 hitów na smoka. kosztowało mnie to jakieś ~1600 many licząc 2 exury gran na smoka. Znajomy knight 65 lvl wtedy 73 skill bron war hammer 1 smoczek 6 hitów, kolejny 7, następny 4, kolejny 6 ostatni 5, strata po jego stronie 2 runki uh.
|
LOL od kiedy sie 60 sorkiem Dragi bije?!?!?!?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holek080
(Post 1520559)
Pall przed update wcale gorzej niż sorc nie miał. Sam grałem sorcem i pallem i cos o tym wiem
|
G*** wiesz, jakbys widzial 70 sorca robiącego 60k+/h bez waste to bys dopiero "cos o tym wiedział"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TibiaToDno
(Post 1520758)
Prawda ,że nikt mi nie karze grać magiem ,ale zdecydowałem się na kupno pacca i wybór tej ze profesji bo znałem jej możliwości i ograniczenia ,oraz możliwości i ograniczenia pozostałych
|
chciales powiedziez ze znales możliwosci sorca (zadnych ograniczen) i ograniczenia innych profesji (zadnych mozliwosci)
Cytuj:
,a teraz mi wywrócili wszystko do góry nogami -.- płace - żądam
|
a qutfa knightci nie płacą? wiec czemu maja bic 2 x wolniej, 2 x slabiej, i 2 x mniej opłacalnie?
Cytuj:
Po co mam się męczyć magiem jak mogę rycem zrobić lvl 100 w 2 miechy ,do tego jak już zrobię owy lvl moge expic wydajniej i lepiej od maga ...
|
tydzien temu - "Po co mam sie meczyc knightem jak moge sorcem zrobic lvl 100 w 2 miechy, do tego jak juz zrobie owy lvl moge expic wydajniej i lepiej od knighta..."
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzewnis
(Post 1522041)
Wydaje mi się, że dopóki nie wróci stara siła postaci magicznych, to TOP 100 na erigu będzie wyglądać tak jak wygląda teraz (99 rycerzy i paladynów + 1 mag)
|
a co, za bardzo sie przyzwyczailes ze przed upem bylo 99 sorców + 1 knight ?
Cytuj:
Przeciętnego maga/druida raczej nie obchodzi jak silni są rycerze. Postacie magiczne potrzebują jednak mieć starą siłę, żeby mieć taką samą frajdę z gry. Co z tego że teraz są równi rycerzom, jeśli nie mają już takiej przyjemności z gry.
|
Masz racje, zajebista jest była przyjemnosc jak sorce biły 2x mocniej na 2x mniejszym lvl od knighta
Cytuj:
Rozwiązaniem tego mogło by rzeczywiście być zostawienie nowej siły ataku rycerzy i palków oraz starej siły magów drutów. Do tego można by wprowadzić jakieś super silne potworki które byłyby wyzwaniem nawet dla większych drużyn.
|
ale dalej by sie expilo na slabych monsterach, wiec nie tedy droga aby wprowadzac coraz to mocniejsze potwory......
|