![]() |
Pograłem sobie ponad 2 godzinki, ale koniec zabawy ; }
Torg pisze, że to hack, tibia.pl pisze, że to nie hack. I w co wierzyć? ;d |
super tytuł
Serwera cofnąć nie mogą.
|
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 341 Zadne rookowanie MDW sie nie odbywa wiec wiecie -.- |
Cytuj:
|
Nie wiem co o tym myslec:)zrobicie jak chcecie
|
Dobra, a jeśli ja ściagnąłem i zainstalowałem ale się NIE LOGOWAŁEM to jest jakaś szansa, że mam keya? Jeśli to byłby hack..
|
Cytuj:
Tak powiem: IDZ Z TEGO FORUM I NIE STRASZ LUDZI ps. chodziaz niezle ci ten zarcik wyszedl :D |
oczywiscie ze jesli zainstalowales to masz keya (jezeli to keylogger) a jak sie zalogujesz i sie okaze ze to key to masz hacka na 100% 8o
|
Dziwne...bardzo dziwne...Z jednej strony jest dużo brakujących elementów takich jak : słynne pozdrowienia CIPów i inne zmiany. Ale z drugiej strony tutaj ( tibia.pl ) zaprzecza sie wszystkiemu...dziwne!
|
Hack czy nie...
Ja polecam wszystkim wypicie ziółek uspokajających i położenie się spać:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale tera już dajcie spokój jeśli masowy hack to cofną servery albo do zresztą chyba 60 lvl- się martwić nie muszą bo komu by się chciało po kolei jakieś śmieci hackowac jak maja 100+?
|
Przecież jeżeli to by był hack, to na masową skalę, więc cofka MUSIAŁA by być ...
Gdybajcie sobie ; < |
idzcie już spać :) po co gdybać
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 170 (zarejestrowanych: 68, gości: 102)
Wątpie żeby taka liczba osób poszła spać:)Ciekawy tamat to i się nie chce spać |
Cytuj:
|
Ale...
Wyobraźcie sobie życie bez tibi:
-lepsze oceny w szkole -lepsza praca -mniej stresów i nerwów -więcej czasu na dziewczyny i tak dalej..... |
ja zostalem hakniety 3 razy w tygodniu..:) ale nie przez test serwer tylko przez keyloggera :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |