![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I pokaż mi jakiś namacalny dowód, że druidem jesteś w stanie wyciągnąć 40k/h na guardach (może w dwarf hell przy dobrym spawnie jest to wykonalne, ale anyway chciałbym zobaczyć). |
Według mnie ten up-date był w porządku bo tak:
Sorcerer - robi SD, i inne runy ma UE, mort Hur, i na paccu tez duzo Druid - Uhy, uzdrawia sie exura sio i przydatny na Hunty Pall - nadrabia to robieniem hmm'ow, boltow i innych Knight - dodali mu lepsze EXORI i według mnie to jest w porządku ma tez lepsze hity ze zwyklej broni. jak dla mnie update spx lecz nie powinni pogarszać ataku sorcow a zwiększyć knightow i pallow i to by sie zgadzało wtedy i nowe rzeczy dodali. |
Cytuj:
Możliwość jest gry tylko Elderem... Ale jeśli inaczej to wbij 100 zwykłym... Bo może ty masz inne czary na Druidzie niż ja-.- Jesteś kolejnym Knight'em lub Pallqiem ktury po Up-ie myśli że nie wiadomo kim jest... te 2 Prof. były zawsze najłatwiejsze8o A Druid przez kolejny Zmiany stawał się istnym GÓWNEM!! |
@up
Weź mnie nie rozśmieszaj:P podaj chociaż nick swojego Druta:) a nie wypowiadasz sie...(tylko RL a nie jakiegoś przypadkowego:P) Co Ci z Tempest'a? Zasięg 1(no ale może jak podejdziesz pod cos lepzego to cie nie zabije:) przynajmniej Drag z FB cie rani). Tempest jest dobry na GS'y jak masz Blokera z Exeta Res...:D A co do Uh'owto sie nie Opłaca chyba że chcesz stać jak idiota:) Knight i Palleq średnio w 3h i 20 minut na Mintwall'in zarobi jakieś8-10k na czysto! Przy czim jeden traci ok. 4k na Bolty a drugi 300 gp na 2 Uh'y +1k na Manasy:) A druid: Jak sie źle ustawiaja monstery to jakieś 3k za manaski i coś kolo 300 gp za 2 Uh'y Z czego chodzi wolniej niż Palleq lub Knight bo musi ciągnąć Summony+1/2 Exp'a od każdego:) |
Cytuj:
|
Tak uptade przyniusł dla druida wielkie gówno obniżenie obrażen o 50 % itp.
MDW niee gra od 6 dni. |
druid nie jest stworzony do pgowania update wg mnie nie zmienil go na tyle znaczaco aby stal sie slabsza prof od innych
|
patanie ;]
a czy teraz oplaca sie grac sorcerer dajmy na to na 24 lvl z 27mlvl czy Knightem z 54lvl 5mlvl skilami 75/73 i z paccem
????? kim sie bardziej oplaca;( |
Cytuj:
|
Nie! Druid został jedynie troszkę osłabiony..... ;/ Ale na szczęście mnie to nie dotyczy, ponieważ gram knightem .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Górna część wypowiedzi to też racja:) Teraz Druid niema sie jak bronić!Nawet Sio nie pomaga;( Przecietny Palleq(75 skill's) na hita zabiera jakieś 100-120 hp(wiem bo znajomy strzeałe):lucznik: Zwykły Knight na Skill'u 70/70 z K-Axe zabieraj jakieś 70-100 na hit'a!:wiking: A druid odbiera 30 z Tempesta(Świetny Rod dla Knight'a ponieważ ma tylko 1 zasiegu:D). Dodaj do tego teraz jakieś 30 z Hmm(Na 41 lvl i 45 mlv'u tyle zabierałem a nawet mniej![Thix Up-Date i Cip-y] I licz że karzdy z tych ataków albo kosztuje Mane albo rune:) A manas doda max 120!! (Czasem trafi sie 70:P) Takie są sznase:) Pozdro All a szczególnie Thoro za słowa prawdy:P |
Cytuj:
|
Postacie magiczne upadły moze uptade świąteczny przyniesie zmiany dla Druida:D
|
Cytuj:
|
@up
Masz racje, ale za Tibi 7.6 nikt nie miał pojecia o jakimś balance Prof. All miało gdzieś ze jakiś Sork strzelił za duzo z SD Teraz gdy zaczeły sie zmiany ucierpieli gracze. A że Druidów to najbardziej dotkneło to ich problem(mój był bo skończyłem gre nim po Haku);( |
Druid...
Osobiscie gram druidem i musze powiedziec ze Cip-y skopali te profke...Pallowi wracaja same spaery, stary itd.:( Knight se moze spokojnie expic bez waste. Druidem ciezko wyjsc na "+" z samego expa (pomijam robienie uhow) bo spali duzo manasow a moze nie wylootowac zadnego rare. Z Paccem jeszcze jakos idzie Combo rod+vis+summon ale tez niejest latwo.;)
:evul:PozDrO:evul: |
Cytuj:
Marudzicie, postacie magiczne nie są aż tak osłabione, knight z paccem jest równy sorcowi/druidowi z paccem (na tym samym lvlu ofc) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |