![]() |
Hehe ale dużo zgłoszeń.... porównując czas, pierwsi byli Em0 i X-zero... ale że jest tak duzo zgłoszeń każdy pojawi się w fake xD (no ale zginą :confused: )
|
@up:
Ja nie chcę umierać!!!111!oneone xD To kiedy kolejna część :) |
Zapowiada się ciekawie. Czekam aż ja wystąpie :p
|
Hehe fajne :)
9/10...jakieś to światło dziwne xD |
- Cioterskie efekty świateł...
- Tak w ogóle to po chvja te efekty jak w tej jaskini wogóle nie jest ciemno... - Na arenie to samo - Na przedostatnim ss'ie (przy okazji ten ss ssie) zamiast suhayla pojawił sie dacharius? o.O Byłbym skłonny dać 7/10, ale za Sagera -5 do oceny...czy ty jesteś ślepy czy jak?Chyba wyraźnie napisałem Saher ?! o.O 2/10 -.- |
-Światło do dupy
-Head Shot ... będę ci za to zawsze obniżał -"Exura sio" za dużo tibii ... -Skąd Decharius ma miecz(Sulivan'a)? Podejrzewam ze złapali go co najmniej 5-10 minut prędzej bo już się poznał z współwięźniami. -Nikt nie poszedł oglądać walki? a może szefunio nie pozwolił lol. masz te 5/10 @Em0 Weź się tak nie gorączkuj ocenia się wykonanie a nie to że zmienił jedną literkę w nicku.Zauważ że "g" oraz "h" są blisko a więc raz popełnił błąd i na podstawie poprzedniego ss robił next. |
Wszystko fajne oprocz tego swiatla :P No i ta Bedytka to jakas dziwka spod lampy xD I chyba ci sie cos pomylilo z outami bo koles mial outa z 7.8 tibii warriora pacc a dales outa Dechariusa xD No i ofc nick Sahera ^^ 6/10
|
@Exura sio - za dużo do tibi
@Nikogo nie ma na walce - tak szefunio nie pozwolił, i to jest -? Dziwne... @Miał mój miecz? I przez to że go złapali 5-10 minut wczęśniej jest -? 8o @Turok - Twoje oceny są zazwyczaj... uhmm... debilne......uhmm? @Hmm... przedostatni ss... mój błąd taa :D @Ojj sory Emo :p Na next parcie będzie Saher :D @Efekty... No jakoś tak przypadkowo dałem... więc złe x| Na next party się poprawi... Ojjj sie poprawi @Down Rekrutacja OFF |
8/10 :p Troszeczke graficznie słabo, ale jak przeczytałem to : Head Shot! to spadłem z krzesła:D
Weź mnie ;P Nick : Mufad Outfit : http://images25.fotosik.pl/16/4fbbc1a4102f1ab8.jpg |
Nie wiem co o tym sądzić...
-Takie światło nie ma racji bytu. -0 klimatu(ta walka jakaś taka....sztuczna?) -Exuro Sio-bardziej odwalić nie mogłeś? -Ta rozmowa na początku,wyjaśnienie itp. jest co najmniej dziwna.(siedzi w dziurze parę minut,a już przyjaciela znalazł?Niezły jest...) -Kolejny "HeadShot" pierwszy jeszcze mógł być,ale ten to przesada. Poprostu słabe.Popraw to co wyliczyłem,a będziesz trzymał niezły poziom. |
Cytuj:
Nie życzę sobie aby ktoś mnie obrazal!!! Niezlego hita dałam pośmiertnie temu Suhaylowi:D A tak poza tym to dlaczego mam męski outfit? Wiem że mój był beznadziejny, ale mógłby być jakiś damski. |
Hmm bierzmy się do oceny
te światła omg... ;d Zginąłem (a może nie ?) jako 1 wogóle nie używając magii ;( btw. miałem mieć różdżkę i być magiem ofensywnym :D Exura Sio - nie mogłeś własnej inktacji wymyślić ;o ? :D 8/10 ; - ) |
Z niecierpliwością czekam na następne Fake'i...
...dodam tu mojego fake'owego Charka. Można go wykorzystać jeśli się komuś spodoba.
http://foteka.pl/full/3730e5bf311cdf...77640fcacd.jpg To coś jakby lodowy summoner. :D Również liczę na to, że pojawie się w twoim opowiadaniu, jeśli są jeszcze wolne miejsca :p. Jak już to nazwij mnie Funabash ( czyt. Funabasz :):):) )... cYa |
Oczywiście, twórca fake zawsze jest nieśmiertelnym koksem...
|
Eloooooo Fajneee! :D super fejk daje 10/10 wszystko dokladne :D no na moje oko a ja nie wiem co powiedzieli ini bo nie czytalem xD
|
Ej... jaki jest program do robienia fake'ów, bo nie umiem znaleźć :/
Z góry dzięki ! :) Pozdro |
@up
Lol?A myślałem, że paint jest domyślnym programem we wszystkich wersjach Windowsa =O @topic Heh twórca chyba już dawno zapomniał o tym fake'u. |
@up
No nie jestem pewien... U kumpla widziałem specjalny program do tego więc się nie wymądrzaj... może nie każdy wie ... omg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |