![]() |
Troche za duzo fotek, dluga sie wlaczaja xD
|
O ile dobrze mi się kojarzy to Wyvern'ów nie ma na senji tylko na vega.
Fajny poradnik. Pozdro. |
super poradnik daje 11/10 :]
|
Mieszkam w Carlin od zawsze fajnie mi sie tam mieszk
;) muje ulobione ale sam tagrze lepsze miasta ale te mi sie podoba jeszcze raz ten poradnik jest super kuper mie ma co gadaci B) |
@ - stalin -
Jak dla mnie kolego to byłoby "super kuper", gdyby Twoi rodzice odcięli Ci dostęp do komputera i zagonili do nauki naszego ojczystego języka jakim jest polski (o którym jak mniemam masz słabe pojęcie).. Pozdrawiam!! |
Jednym słowem... wymiatasz :D
Mój poradnik o Liberty Bay, przy twoim nawet stanąć, nie może. Twój jest bardzo dobry, wszystko jak należy... No nie mam się do czego przyczepić. 11/10 I nawet więcej :D |
Dołączę się do chwalących. Świetny poradnik!
|
Ja rowniez pochwale! Napracowales sie czlowieku. Daje 12/10 Na prawde dobry. Mysle ze wielu poczatkujacym sie przyda. Pozdrawiam i zycze wiekszej ilosci tak dobrych prac.
|
O ile dobrze mi się kojarzy to Wyvern'ów nie ma na senji tylko na vega.
Nie prawda bo są na Foldzie:p. |
Dobrze!
Bardzo dobry poradnik,
bez niego nie poradziłbym sobie z niektórymi rzeczami np. jak wszedłem na maine to nie wiedziałem gdzie jest bank.:confused: dzięki za ten poradnik ci bardzo!:cup: |
Na mapce zle jest zaznaczony cmentarz. Pod numerem 22 jest GH, cmentarz jest nizej (nie raz sie tam peczylo B)). Reszta OK.
|
Cytuj:
Pewnie mu sie skonczyly :p(oczywiscie zartuje)B) |
outfit
http://ourtibia.com/ ej a może ten outfit to ona kupuje nie tylko sprzedaje...ale zapytaj sie buy.:] :baby::kat:
|
dobra już wole nic nie mówić ale 10/10.......:spam:
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |