![]() |
Jeśli wybierzesz knighta to będziesz na początku lizał dupy innym graczom (trening), ale jak już nabijesz dobry skill to możesz olać nooby i jazda na exp :D
aha, gram na Candii. |
Knightem raczej nie powinno bys wielkich problemow ze skillowaniem na npvp. Gdybym jeszcze raz mial wybierac server - wybral bym ten sam - Refugia. Jedynym problemem jaki mozesz miec na tym serverze to dosc niskie ceny ^^.
|
Ja polecam Antice. Mało pk, ale i mało polaków. No trochę jest, ale nie aż tyle jak na np. harmonii. I zawsze można sobie rare items pooglądać w domkach :P. Ceny są niskie, mimo iż jest to pvp. Z kolejkami jest różnie. Czasem w tych godzinach można wbić się bez kolejek, czasem do 50 osób. Ale około 20-22 do są kolejki 200 + osób.
|
Jaki server?
*jako non-pvp doradzam Refugie(Super niskie ceny,male kolejki,mała liczba noobków)
*Jako pvp POLECAM Aurea(średnie ceny,lecz sporo pk,no i fajni ludzie) |
witam...
muszę Cię zmartwić, ale ja mimo 5 letniego stażu gry nie potrafię znaleść sewera, ktoego szukasz, z pośród mi znanych... możesz spróbować na Uniterze - Non-PvP (ja tam gram 8o) |
zanera t o jest dobry świat pvp moge załatwiać zeczy
|
Ja bym Ci polecał Obsidie, świat pvp, mało osób... Pkerów też mało...
Lub też Honerę, świat n pvp (amerykansky ;P), kolejki CZASAMI to góra 10 osób. To tyle. |
-.-
Cytuj:
Ależ oczywiście.. grałem na Beryli ponad rok i to jest chyba najgorszy pvp jaki może być. Nie ma dnia żeby przed dp lub na expie nie spotkać jakiegoś PK-era. Ceny niskie? Tu też się nie zgodzę. Miałem wielu kumpli na berylii lecz wszyscy z tamtąd poszli, a niektórzy twierdzą że na berylii jest więcej rozrób niż na niektórych enfo :baby: |
ja również polecam obsidie. malo ludzi, pkerow ciezko znalesc, noobow malo, ceny niskie/srednie
|
polecam libere , kyre ...malo pk a jak sa to 10 lvl :P ceny srednie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |