![]() |
Fajne :)
-Ci chodzący w miejscu Hero ^.^ +fajnie to pomniejszone wygląda 9/10 |
lolz fajne moze byc 8/10 za te blendy co mowili
|
9/10
- za outffit hero chodzący w miejscu |
a ja daję +/- 8 , bo fajnie to się ogląda i ogólnie lubię takie fake'i :p
|
Fajne czekam dalej ^^:p
+Pomniejszenie +fabaula jak na razie +ja xD[Chociaz ja 1 pewnie zgine =D] -Hero.... -gadanie caly czas.... -ta siatka jakos dziwnie wyglada ^^ 7/10 ;) |
Outy straznikow... Musiales zerznac z mojego?
Acha, i pozwolę sobie zapytać cię, czy my żyjemy i jesteśmy pojmani czy na zabili. |
oo nawet nie zauważyłem że nowy odcinek
no więc... Po pierwsze z tymi hero chodzącymi to nie jego wina tylko w spiritach nie ma innego tzn. stojącego +za fabułę +za to pomniejszenie minusów nie zauważyłem 9/10 bo czegoś brakuje ;] co do mojego outfitu jeśli będe kiedyś w następnych odcinkach to outfit daj taki:http://img172.imageshack.us/img172/8951/beztytuuze9.png może cienki bo niechciało mi się robić |
Muszę przyznać, że mnie zainteresowałeś. I to nawet bardzo. Przeczytałem z nieskrywaną przyjemnością. Teraz pozostaje wyczekiwać na więcej. Niestety, z powodu pracy mam bardzo mało czasu i będę komentował z opóźnieniem XD
|
Heh, Ignatiusie, Ciebie ostatnio w ogóle coś na fake wzięło :]
|
No ladnie 9/10 czekam az ja sie pojawie ;)
|
Cytuj:
Jest stojący ten outfit. Wczoraj mu go wysłałem ( Jeszcze jedno, z tego co kojarzę, to nie jest outfit hero, tylko tego no... kurde, nie pamietam nazwy... ) |
Customer supporta...
ja szukałem i nie mogłem znaleźć mógłbyś zapodać który S ? |
O to to.
A co do numerów spr ... s.12716-12719. |
Super!!!
Świetna fabuła, dobry klimat, ludzie, minotaury, orki (czy to są ci zielonoskórzy?), magowie (czyli dużo ras, przydały by się jeszcze elfy - jako sojusznicy ludzi) ,no i latarnie... Czekam na dalszy ciąg wydarzeń...
:):):) cYa |
Elfy są, a magowie to nie rasa...
|
Cytuj:
|
Hmm fabuła się rozkręca,ale i tak nie znam jej treści jeszcze z tego co nam dotychczas pokazałeś :P
Wszystkie błędy wymieniona są powyżej(czyli w reszcie postów) więc nie ma sensu dawać :P Czyli poprostu rób dalej. ;) |
8/10
ja dam 8/10 bo troche dziwnie bylo bez obrazy ale 8 to nie malo ;p wiec konytunuj bo nawet takie sobie moglo byc. :)
|
Nowa część dopiero jutro, bo jestem leniwy a dziś chcę dopisać coś do opowiadania (jak wam się Świat podoba, to czytajcie - te same realia).
|
9/10
9/10 fajne, wciągające :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |