![]() |
Może i źle nazwał ten temat ,ale drogi Etoric'u czy Ty zawsze musisz sie do kogoś przy*****c?;/Gdyby nie Ty rozmowa na temat języka by się nie zaczęła;/
Ile tematów widze,tyle razy sie do kogos przy*******asz.Następnym razem Prosze dla wyrozumiałośc dla Newbie.:) @Topic Ale loot;| |
ludzie, tu nie chodzi żeby za wszelką cenę się dopierdolić, ale to jest śmieszne, gdy koleś wpada na forum tibia.de kopiuje 40linków i tutaj robi 40 tematów oczywiście z masą błędów. Mnie oko boli jak widzę poronioną nazwę tematu);
Żyjemy w Polsce, rozmawiamy po polsku to dlaczego do kurwy nędzy robicie tematy po angielsku? |
A nie powinno byc Ice Witch Boss has been killed?;o
|
Musze wtracic swoje 3 grosze.
Ice witch boss killed jest absolutnie poprawne i kazdy anglik uzna ze jest to poprawne. Tylko w polskich szkolach nauczaja ze jest to zle, w polsce ucza formalnego jezyka angielskiego ktorego gdybys uzyl na ulicy zostal bys wysmiany(moze nie doslownie ale na 80% zwrocili by ci uwage jak mowisz :)). Chce tylko powiedziec ze oby dwie wersje (Ice witch boss killed/was killed) sa poprawne. Tyle ze was killed jest bardziej formalne i tak by trzeba bylo pisac w szkole (oczywiscie nie o jakichs ice witchach lol :p) Jak co to mieszkam w Angli prawie 2 lata i sie tam ucze :) |
o kurwa ale macie problem napisał tak żeby 70% deklów z tego forum która ma 3 na koniec z ang.mogło sobie przetłumaczyć -.- i o co taki spam że mógł napisać inaczej X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zawsze kurwa ale to zawsze musisz w jakimś temacie sie doczepić nieważne czy kurwa przekręcił jedna literę ale ty już to widzisz i go jedziesz nie wiadomo kurwa po co pierdolnij sie w głowe. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Konto to zupełnie coś innego ;] Swoją drogą zawsze chcesz każdemu dopierdolić. Niech zgadnę, rozpuszczone dziecko? Kiedy widzę twoją postawę na tym forum (od dłuższego czasu) to zgadzam się ze słowami, że "ludzie swą jedyną radość z życia odnajdują w zwierzęcym zadawaniu bólu innym". |
@Etoric
Po pierwsze jak juz napisalem wczesniej tytul jest napisany poprawnie, i wogole nie widze najmiejszego powodu dlaczego najechales na niego. Myslisz ze skoro masz 5 z angielskiego to jestes jakis wyjatkowy??? Jak jestes taki swietny to daj ogloszenie do gazety ze udzielasz korepetycji i tam ucz swoich uczniow "super formalnego maturalnego angielskiego" a nie bedziesz tutaj robil 2 strony spamu bo ci sie tytul nie spodobal. Reszta zostala juz dobrze wyjasniona przez Kusnierza, moge sie smialo podpisac obiema rekami po jego slowami. |
ahahaha; ) w tym jest ból że tutaj sie teraz na mnie wyżywają ludzie pokroju vionia z racji tego, że kiedyś założyli temat 'plx jak zrobić wmv:( nie znalazłem poradnika plx pomóżcie' a ja po prostu powiedziałem że trzeba używac opcji szukaj;] był w tej grupie general caster i cała reszta nubków którzy uważają że wszystko im się należy, a zwrócenie uwagi to odrazu pierdolenie jaki to on jest zuy i niedobry.
|
@ ALL UP.
Dacie już spokój? :/ Nieprzyjemne to widzieć temat, w którym to: 1% - Pierwszy post, przedstawienie filmu. 99% - Kłótnie i pokazywanie kto jest pro, kto nub, kto jeszcze inny. |
Cytuj:
Musze sie zgodzic. A co do filmu to spodziewalem sie ze ten boss lepszy jest... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pfff...niektórzy użytkownicy forum są naprawde śmieszni. Co to ma do rzeczy jak autor nazwał swój temat? Mógł sobie napisać nawet ,,Wich Bos killes"*, a co Wam do tego? Jakim prawem pouczcie kogoś innego? To jest forum... a Wy od razu robicie kłótnie na 4 strony...
Pozdrawiam, Macq *forma niepoprawna, dla niekumatych |
Cytuj:
|
@Etoric
FORUMOWICZE MÓWIA CI BAJ! |
Cytuj:
btw. jak jakiś koleś może robić nazwe z mega błędami to czemu kurwa ja nie moge chociażby sie do tych błędow przypierdolic? tez robie błąd ale przeciez to jest forum;] |
Cytuj:
@up ale do nie jest pod forum do "przy*******ania sie" to jest pod forum filmowe więc może tibia.org.pl ? albo inne pod forum idź na "o wszystkim i o niczym" tam może przy*******ają sie jak ty może nawet znajdziesz kolegów ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |