![]() |
I co to ma być??
Popieram tam kogo na 1 stronie:p "żenada" |
Cytuj:
Takie denne wysmiewanie sie z kogos bawilo mnie w przedszkolu. Celoz to straszny mroczniak, ale jesli nie masz nic lepszego do roboty niz tworzenie jakichs piosenek wysmiewajacych niego, to nie mam pytan. Dziecinada. Cytuj:
Poza tym raczej nie pije, wiesz, silownia ;] |
Cytuj:
@down To jest grindcore! Przynajmniej tak miało być z założenia. Wzorowałem się na zespole Anal Cunt ;p |
Słyszałem już trochę metalu w życiu (Metal "Milicja" rox) ale to bije wszystko na głowę.
Łatwiej chyba zrozumieć "Chwała Mordercom Wojciecha [...]". Trv blekmetalowe. ;D |
Niezłe, ale panowie z Cud nad winem są lepsi :)
|
Cytuj:
Cytuj:
"na trzezwo mam lepsze fazy, niz wiekszosc ludzi po 0.5l wodki;)" - pisanie takich rzeczy - to jest dopiero gówniarskie. Oczywiście nie chodzi mi o obrażanie Ciebie (nie ma tym krzty ironii). To, że komuś się nudziło, ew. chciał się jakoś wyluzować, zrobić coś co uważa za fajne to jego sprawa i nie zamierzam samej idei tworzenia takiej pioseneczki wyśmiewać. To byłby tylko dowód moje dziecinności, którą tak bardzo staram się ukryć ;). |
Brzmi bardzo podobnie do odgłosów jakie słyszę gdy położę telefon na głośnikach... A jak dodam do tego podkład podkręcając na maksa moc wiatraczka od procka to wychodzi kolejny hit.
BTW Zdaje mi się, czy tytuł ani razu się w utworze nie pojawił? Jakże to tak można? |
Trv \m/ Dołączam się qwa do projektu!
|
Cytuj:
Biedny Seth Putnam, kopnął by w kalendarz gdyby się dowiedział dla jakich rzeczy jest inspiracją. |
Nudzi wam sie? Jak już robicie jakaś piosenkę to taką aby można było ją jakoś zrozumieć. O mnie jak już coś ma być to poprosze coś ala http://pl.youtube.com/watch?v=iHAuTKkeF7E
|
Sorry, moze ja nie mam poczucia humoru, albo nie bawi mnie humor w stylu forumowe rooshowe nastollatkii, ale to jest raczej smutne, a nie smieszne. Wyjdzcie na dwor ze znajomymi sie spotkac, zamiast bawic sie w takie cos.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |