![]() |
Ja stawiam na polskie komedie:
-Killer B) -Chłopaki nie płaczą ;( -Kariera Nikosia Dyzmy :baby: No i oczywiście.... Włatcy móch :cup: |
Nie rozumiem dlaczego ludzie tak podniecają się filmem "Borat", przecież to tak żałosny, denny i głupi film, że nikt z mojej rodziny nie zdołał obejrzeć nawet połowy. Ja wytrzymałem najdłużej-20 minut. Co w tym śmiesznego...
A co lubie? Głownie seriale- M.A.C.H, Allo allo, cienka niebieska linia, Detektyw Monk. A z filmów? Cóż- Smoking i ogólnie filmy z Jackiem Chanem, Kłamca kłamca, Filmy z Nilsenem. |
Tak samo jeżeli chodzi o Włatców Móch. Gówno ponad gówna... Osobiście zawsze najfajniej jest mi się śmiać z Pythona, Monka i Akademii Policyjnej :P
|
Glupi i glupszy
Amerikan Pie 1 i 2 bo reszta to chała Killer 1 i 2 Pienadze to nie wszystko Pokemon zemsta Metwo Ojciec chrzesny Klan Przygod Kilka wrobla Cwirka Dragon ball gt Rozowa Landrynka Eragon no i oczywiscie saioenasioenas ia |
Chlopaczki z sasiedztwa <-- własnie zassysam zobaczymy czy bedzie taka beka jak sie zapowiada
FIlmy które lubie How High(full wypas xD) Straszny Film(ale jest slabszy od poprzedników) Rrrr..(wiadomo) Eurotrip( nieraz beka na maxa :D) |
-swiat wedlug budych
-swiat wedlug kiepskich -benny hill |
Dzień Swira, nie ma i nie bedzie lepszego :-).
|
Las Vegas Parano
|
Scary Movie :)
|
z polskich - Rejs , Killer , Dzień Świra , Nic Śmiesznego , Chłopaki nie płaczą , efekty w "Wiedźminie"
z zagranicznych - Borat, Monty Pytongi (life of brian rox;)) , American Dad , American Beauty , South Park |
Moimi faworytami w obrębie tego gatunku są:
-Czas surferów; -Chłopaczki z sąsiedztwa; -Nic śmiesznego (połowicznie to dramat); -Forrest Gump. |
Cytuj:
miało być nie tylko o komediach , a widze ,że żyłka i inni przedmówcy czytają ze zrozumieniem Jakbyście nie spostrzegli to ja temat o komediach założyłem niedawno , link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=150963 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |