Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Strony fanowskie - wspaniałe miejsca do odwiedzin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138319)

Qbuy 09-07-2007 00:28

omg

juz widze zjazd polskich tibijczykow, my mamy przeciez taki wynalazek jak "dresy" ktorzy niestety tez graja w tibie i jak zjedzie sie takich kilkunastu-kilkuset to bedzie niezbyt "fajnie", a w TV to bedziemy napewno:P

H.L 09-07-2007 00:37

Nowymi stronami beda
tibianordic.com
i
tibia.org.pl

Thor of heaven 09-07-2007 00:41

tibia.org.pl buahahhahauhuAAHAHAHAHAHHAUAUHH

Etoric 09-07-2007 01:01

@down
byłeś szybszy

tibia.org.pl ahahahahahahhahahahahahahaah chyba jak wyp13rdol4 podforum OTS, ubędzie im 90% forumowiczów, jak wyp13rdol4 dział download to ubędzie im kolejne 9% i zostanie tam Alien i może jeszcze 2-3 typów;]

gardenian_ 09-07-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1538706)
Nowymi stronami beda
tibianordic.com
i
tibia.org.pl

Tekst roku xD. LMAO!

Etoric, kierunki ciut Ci się powaliły :P. A Alien spoko gościu ^^;

Hellraiser 09-07-2007 02:16

Stawiam na stronę z beneluxu, skandynawii, lub może nawet na "czarnego konia" z Azji lol?

Vinion 09-07-2007 07:38

Jak czytam wasze komęty to mi sie żal robi :( paczcie jak sie bawią Br mają tam wszystko, a wy co chcecie zrobic sobie grila w lesie (wdupisz 2 kielbaski i do domu? :D :D )

kamil35s 09-07-2007 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1538706)
Nowymi stronami beda
tibianordic.com
i
tibia.org.pl

ROTFL

Zostanie tam 50~ osób.

Saviour 09-07-2007 11:06

Jak tibia.org.pl zostanie stroną fanowską to ja przestanę grać w tę grę :P

z_e_k_o 09-07-2007 12:41

a ja tak maże że kiedys moja strona którą właśnie tworze znajdzie się tu moja stronka będzie o tym jak robić własnego klijenta i potem ots pod niego będzie można z tamtąd ściągać grafiki jak np te zrobione w 100% przezemnie ;p
http://images28.fotosik.pl/21/0ba43c266608fb5a.png

skaypeks 09-07-2007 14:18

Po przeczytaniu tego artykułu sobie uświadomilem jak bardzo tibia.pl nam pomogla i dalej pomaga, Gdyby nie ta strona to gorzej by nam sie gralo.

Osobiście dziekuje administratorom i załozycielom strony i trud ktory wlozyli abysmy my mogli przyjemnie spedzac czas na tibi

Pozdro For All

Kejmilo 09-07-2007 15:25

@up: Dołączam się 8) Chciałbym tylko dopisać, że dziękuję wam, drodzy użyszkodnicy, za wyzwiska, groźby, wiry, keye, robale i inne świnstwa, plotki wyssane z palca, żale, marudzenia, hack site'y i jeszcze za wiele innych rzeczy których nie jestem w stanie tu napisać 8)

A tibia.org.pl Fansite? Chyba raczej FUNsite...

z_e_k_o 09-07-2007 17:13

a ja tak maże że kiedys moja strona którą właśnie tworze znajdzie się tu moja stronka będzie o tym jak robić własnego klijenta i potem ots pod niego będzie można z tamtąd ściągać grafiki jak np te zrobione w 100% przezemnie ;p
http://images28.fotosik.pl/21/0ba43c266608fb5a.png

Gepard 09-07-2007 17:16

@UP
Kolejny Debil, takie typy najbardziej wkurzają mnie na tym forum

@Topic
Napewno tibia.org.pl zostanie fansitem gdyż ma darmowe boty,mc, lighthacki popierane przez Cipsoft >.> Rotfl ale many dowaliłeś z tą nominacją...

Juziu II 09-07-2007 17:42

heee tibia.pl.... kiedys to byla strona, naprawde im zalezalo i dbali o rozwoj storny. Teraz to zaczaili biznes... omader spyla paki a bosal sms'y... i na tym ich rola sie konczy na tej stronie, poza zarabianiem kasy nie robia juz nic, a przynajmniej nie widac tego by cos robili. Kiedys, nie moge powiedziec ze nie, ale starali sie i ta strona rosla w sile i byla ( jak napisano w newsie) 4ta fanowska... ale dobre czasy minely, teraz tylko komercja.

AdiTheMaster 09-07-2007 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinion (Post 1538919)
Jak czytam wasze komęty to mi sie żal robi :( paczcie jak sie bawią Br mają tam wszystko, a wy co chcecie zrobic sobie grila w lesie (wdupisz 2 kielbaski i do domu? :D :D )

No mi tez sie zal robi na widok twoich kom"ę"tow -.-

A ten zjazd, hmm czemu nie? Tylko jakie miasto wybrac zeby wszystkim pasowalo

Alora 09-07-2007 23:29

Zjazd polskich tibiholików.

Tak neich sie zjadzie polska spolecznosc tibi. Tylko prosze wezwac 8 tysiecy policjantow z prewencji. My sie an forum wzajemnie nienawidzimy bluzgamy hackujemy mordujemy to an realu by byla masakra. Przyjezdza Taifun Wielki Smok oraz Seromotnis i nagle grupa noobow ich atakuje zulac free items bo wpierdol na zjezdzie. Zal.pl Nie chce teog widziec. Dopuki kultura naszych graczy sie nie poprai to nie bedzie zjazdu. Tyle wam powiem.

Thor of heaven 09-07-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skaypeks (Post 1539323)
Po przeczytaniu tego artykułu sobie uświadomilem jak bardzo tibia.pl nam pomogla i dalej pomaga, Gdyby nie ta strona to gorzej by nam sie gralo.

Osobiście dziekuje administratorom i załozycielom strony i trud ktory wlozyli abysmy my mogli przyjemnie spedzac czas na tibi

Pozdro For All

Ta a o supporcie już nikt nie pamięta... :D

Sandyman 10-07-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juziu II (Post 1539656)
heee tibia.pl.... kiedys to byla strona, naprawde im zalezalo i dbali o rozwoj storny. Teraz to zaczaili biznes... omader spyla paki a bosal sms'y... i na tym ich rola sie konczy na tej stronie, poza zarabianiem kasy nie robia juz nic, a przynajmniej nie widac tego by cos robili. Kiedys, nie moge powiedziec ze nie, ale starali sie i ta strona rosla w sile i byla ( jak napisano w newsie) 4ta fanowska... ale dobre czasy minely, teraz tylko komercja.

Uważasz ,że nic dla nas nie robią ,a opisy potworków , nowe czary itd. to kto robi?? Jak myślisz?

Majkeloo 10-07-2007 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sandyman (Post 1540500)
Uważasz ,że nic dla nas nie robią ,a opisy potworków , nowe czary itd. to kto robi?? Jak myślisz?

Tibia.pl support ;p Chyba malo kto wie jaka jest ich rola na forum...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44.