![]() |
Rox. Dawaj więcej.
|
Super pomysł :D I mega wykonanie:) Rób więcej...
|
Rządzi 1st obrazek drugiej "serii" :D
Gratuluje takiego nietuzinkowego pomysłu :) |
Fajna sprawa! Wrzucaj więcej! :)
|
Mwahah! Newbi blz! Super pomysł, uśmieszek tego newbia jest podniecający. :D W drugim fajnie to wygląda, ogólnie pro. ^^
Vial |
Ziomek wymiatasz myslalem ze je**** jak to ogladalem! MORE
btw. jaki aparat? |
Zajebiste po prostu. Zdjecia sa bardzo wyrazne, widac ze albo znasz sie na robieniu zdjec, albo masz bardzo dobry sprzet. No i przede wszystkim - gratuluje pomysłu, mam nadzieje ze zrobisz jeszcze jakieś zdjęcia.
@ Wiekszosc up Moze jakas bardziej konstruktywna ocena/krytyka? ¬¬ |
Hehe jakoś to przyciągnęło moją uwagę ze względu że "Ty" zrobiłeś ten temat :P. Miła niespodzianka ^^. Bardzo mi się podoba ale dziwi mnie to że bawisz się klockami :P. No ale i tak gz, rób dalej :).
|
Przeboski pomysł, jeszcze lepsze wykonanie ;D Rób więcej, szkoda że nie da się odwzorować mainlandu, jestem pewnie że by rox wyszło :]
|
;)
Ohh, cóż za przepiękna oryginalność. xD
Ze tez ktoś, przy ciągłym skillowaniu, expieniu, robieniu lootbagów, czy co Wy tam kochani tibilijczycy robicie xD.. znalazł pomysł i chwilę czasu.. na, jakby nie powiedzieć, zrealizowanie bardzo magicznego projektu. ;) I apel do Autora: More plax ! xD -Kamil'ek- |
- czyścimy.
|
Ten newbie jest kozacki, jak sięga po mieczyka w fast handzie xdd
|
Oczywiście ten newbie to Dark Kriss, a zdjęcia mają nam ukazać jakim to jest on noobem xD
Oczywiście żartuję i mam ochotę wyciągnąć mój karton z klockami ^^ |
fajne, dawaj wiecej ;]
|
heheh, dobra końcówka :) newbie leży położony przez snake :) nice :), tylko że było stół widać itp, najlepiej zrób całem miasto i wtedy nanoś nanie legosów :) (herosów)
edit@: było star wars lego, lego racer to czemu nie lego tibia :) |
Zaje*iste! Lego Rox !! Kiedy więcej?? :P
|
zajebiste... to przebija Demona mówiącego BR?
We need more! |
heheh spoko fotki, jak to sie dawniej z nimi godziny spedzalo na budowaniu czegos ... potem lego technics(chyba tak)i pierwsze jakies wieksze zabawy w konstrukacjach ... a na koniec wysadzanie budowli w sylwestra :D i tak odchodzily w nielaske :D ...
Na YT jest pelno filmikow w ktorych glowna role odgrywaja klocki lego :D |
Witam
trade i fast hand wymiata ! :)
|
bardzo orginalny pomysl :) , kazdemu sie podoba , bo kto jak byl maly nie bawil sie lego ?:D
Najlepsze jak newbie siega po miecz w fast hand , tak jakby zobaczyl 1 mln i mial w ogine skoczyc za nim ^^. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |