![]() |
Ja jak byłem w Ab to mnie powitali PK.A raz był taki numer , że sobie ide , patrze i BP.Nikogo nie ma , to podchodze i se biore , a nagle facet na mnie wyskakuje , że mam mu oddać.5 hp mi chyba zostało , i oddałem.Nie zdążyłem do depo dojść , a tam był piekny battle hammer :D A dla mnie to jush coś , alen ie jestem thiefem , to oddałem.No i po tym zdażeniu poszełem spwrotem do Carlin.Mnie raz tylko PK za^%&ał :P A chyba miecha siedźiałem. :P
Dla mnie tam jest dusho tych krzewów i traw , to wyglada jak jakieś śmietnisko.jedyne co jest ładne to przy depo gdxie jest dxiura rotoff.Ahh to były czasy na rotach :D |
Jest OK
Po prostu fajne miasto i tyle moge powiedzieć B). <--TO JA
|
Według mnie ab'dendriel jest dobre dla poczatkujacego ,że tak powiem polaka latwo kogoś tam spoktać z ojczyzny i popytać, ale na dłuższa jak najszybicej bym opuszczał to miasto ponieważ jest tam za dużo polaków.
Najlepsze miasta to venore/edon/darashia ale to tylko moja skormna opinia. |
Ab'dendriel
Mam pytanie dotyczące tego miasta:
Jak się do niego przeprowadzić?? W carlin i thais są specjalne portale. Przypuszczam, że w Ab też jest portal tylko nie wiem gdzie. Prosze o pomoc!! |
wchodzisz brama miasta i na zachod jest labirynt, musisz miec machete, w srodku labiryntu jest portal
|
Po co mi machete??
Po co mi machete ?? Przeciez do labiryntu chyba można się dostać bez machete z innym mieczem prawda??
|
musisz ja miec np w bp by skosic trawe ;)
|
Ab jest fajnym miastem nie ma duzo pk i bliski exp na poczatku trole, roty, wsapy naprawde fajne respy pozniej zamek niestety zwykle strasznie zaludniony :P Na zamku jest smok wieci do tego blisko :] a dla lvl wyzszych hell gate. Ogolnie iasto bardzo dobre najlepsze dla druidow i sorcow tak smao dobre jest Kazo tez malo pk i exp blisko z tym ze tutaj mamy dwarfy, roty, miniotaury pozniej solki a nastepnie guardy, zamek minosow z minosami kazdego rodzaju mamy jeszcze wiezienia kazoo dla wyzysch lvl i smoka i nawet gs jak sie zejdzie nisko :P To sa wiec 2 najlepsze miasta Thias i Carlin miasta z najwieksza iloscia pekerow i expowisk za duzo tez nie posiadaja w poblizu pozostaje Venore ktore jest miastem calkiem spoko najbardziej narazonym na rulowanie potworkow :] a szczegolnie amazon camp gdzie nawet spotkalam sie raz oko oko z gsem :P
|
Ja bardzo lubie to miasto poniewaz jest w nim duzo ciekawych rzeczy, a miedzy innymi ogromna ilosc pk.
Nie ma dnia zebym nieuslyszal krzyku help pk. Przynajmniej mam jakies zajecie w ich tepieniu :D |
Ab
Ab to prze miasto i ciagle luruja arcanista co zabija n00bki :kat:
|
Ab'dedriel to spoko miasto... Moje ulubione to Venore ale narazie nie mam gdzie tam expic a w Ab (raczej pod ab :P ) jest Hell Gate :> .
|
Ab jest dobre jeśli chodzi o sprzedaż lootu. Ceny mają bardzo wygórowane( i to z korzyścią dla nas :tongue: ). Osobiście chodzę tam z dwóch powodów:
I: sprzedaż lootu, II: Hellgate(ale to dopiero w przyszłości :) ) Jak tylko dostane pacca na święta to przeprowadzam się na Edron B) A minusów jest kilka: I: PK, PK, PK... II: Za dużo polaków... :D III: Co ma powiedzieć ktoś kto jest daltonistą na taką ilość zieleni :D :D :D |
Ab ? lol?
Ab'dendriel to i może świetne miasto dla low lvli, lecz później. Nie ma gdzie expic. Ja mam 41 lvl knight i gdzie mam chodzić w Ab? Trolle, albo raty pod pocztą? Niee, mieszkam obecnie w Kazordoon. Miasto dla każdego poziomu i każdej profesji. Krasnoludy wszelakiej maści :P. Jedynym minusem jest to, że brak tam guildi druidów i chyba palladynów. Na początku możesz się lekko zgubić, ale potem mykasz po korytarzach jak mało kto. Do wody też można dojść. Thais jednak to najlepsze miasto. Ludzie czy czegoś w nim brak? Stolica całej Tibii.
PS: Mieszkam w Kazordoon bo w ów mieście mam GH ^^dotychczas mieszkałem w Thais, które rządzi!! :P:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |