![]() |
Cytuj:
My wiemy swoje wy mozecie sie tylko domyslac pa |
Cytuj:
|
Awer mądrala a sharuje z bratem ;*
Ale pozdro też jak grałem w tibie to sharowałem :D
|
z tego tematu zrobil sie jeden wielki off top .... :topic: Skonczcie pisac awer to awer tamto ... :<
btw:brata nie mam ... sharowalem konto z michalllem <nick na forum bye bye ulzylo ci ze sie przyznalem ?? |
A pozatym wielkie mi peka :P
Dancing shadows mowi "najwieksze pk w tibii" hAHHAHA teraz Ci drugie "najwieksze pk w tibii" lansujecie sie na forum ze zal. Ta ekia furions zlozyla mi propozycje zeby pkowac z nimi, ale mnie to nie bawi przleciec walnac jedno sd i uciec... Wole sobie sam albo we dwoch zabijac ludzi dla loota.Smieszni jestescie xd |
Cytuj:
http://img248.imageshack.us/my.php?image=118ekrb7.jpg Pokaż mi gdzie mam to Twoje pierdolone NG....Jeśli się dobrze orientuje to nawet jak ukryjesz to pisze na pasku "Tibia BotNG" czy coś takiego. Mam nadzieje że rozwiałem wszelkie wątpliwości...Mam więcej screenów od innych ludzi bo kazałem im robić żeby już nigdy nie zobaczyć postów takich jak "Omg bot kutas 2008 i black proxy w połączeniu z NG & cipka ded"-.-' |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozatym jechalismy bez botow..(bez cipbota rowniez) @do Furions(?) Robcie swoje..kyre trzeba potepic troche zeby sie im nie nudzilo..pameitma jak my skonczylsimy to pisali ze teraz jest nudno..fragujcie fragujcie i jeszcze raz fragujcie ;) Good luck ma nadzieje ze was tez beda nei nawidziec ;) |
Dlaczego Tindro do cieżkiej cholery? Random na neutralnych ludziach, eh?
Emcess. |
Cytuj:
Nie kłócę się, czy używacie bota, czy nie, tylko stwierdzam fakt, że idzie ukryć NG, patrząc na włączoną Tibię. Nice fragi, ale i tak dla mnie lepsza była DS!! Skręćcie film z fragami jak oni ;) |
Cytuj:
1;to nie ja po wbiciu max 30 lvlmialem hunta :< 2;jaki problem bedzie z wylaczeniem bota podczas 1 pk... zebys tylko ss zrobil 3; co do ds i ich pekowania ze niby wy bota nie uzywaliscie ile razy bylo fociu :%ta sd czy %ta fluidmana etc a ogulnie co do pekowania wedlug mnie DS mialo tyle fragow jedynie dlatego ze byla wojna i obie storny baly sie isc was zabic a furions pekuje an wojnie gdzie bb na nich poluje a nadal maja fragi 100 + 1 raz tylko wpadl tetro z ekipa to fociu bloknol wejscie kolo jaskin i wszyscy cie uhali ... a wy nie potrafiliscie ubic tetra w 20 + osob wtedy co biegal se z wami na tylku kolo wejscia na mino od jaskin < btw nie tłumacz mi sie czy macie bota czy nie bo mnie to wali ...ja wiem swoje i to mi wystarczy a z botem czy nie fragi sa efektowne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |