![]() |
Ja moge byc wierna przyjaciolka. Co do fake: 8.5/10 . Jets pare błędów ale nie będę wymieniać. Rób dalej.
Nick: Crystal Outfit: http://img516.imageshack.us/img516/4323/crystalir8.png Historia: Lubi się zabawić, więc zapisała się na wyścigi. P.S. Bez gryfa bo to nie pasuje tu ;P |
Wróciłem nie długo będzie nowy odcinek!
@crystal12: Ojojoj ale biedny ten Gryf czy coś tam ! Przecierz na nim stoją! thx że dałaś Samego gryfa i gostka bo przerobie na siedzącego! A tak poza tym moze się ten Gryf Przyda! |
lol
niewiem jak to określic..hmm....
Mało i bez klasy ^^ |
moze byc zrob dalej
@crystal12 eeeee... czemu stoisz na gryfie a nie siedzisz?? wiem, wiem sam lepiej nie zrobie, a trudno zrobic siedzacego czy tak?? |
Ten tor jest do niczego, nawet ja zrobił bym lepszy.
Rób dalej może coś z tego będzie. |
Fake taki sobie, jakoś mnie nie urzekł.
@Memo Odpowiedz na priv ;) |
Ktos Tam powiedzial ze schanbiles NFS :|
To samo mysle.. Ludzie czy ty nie mozesz zrobic normalnych samochodow ? tylko jakies wagoniki -.- |
Tak to fajne ;] ale troche nudne :)
|
Nawet Ładne
Fakei czy fejk jak kto woli, nawet ładny !
Pomysł fajny :) |
|
Fajny fake
jedyne co mnie wkurzylo "1 dzien potem" a moze by tak "dzien pozniej"? niby nic ale ladniej wyglada i sie lepiej czyta ;] |
Przepraszam za opóźnienie jest mi bardzo przykro ale zrypał mi się PS a ja w GIMPIE nie umiem robić i nastąpi opóźnienie z racji tego ale już mi dobrze idzie i za dzień albo dwa i naprawię PS'a i zacznę dalej robić 1 część
Za utrudnienia przepraszam! |
ja moge byc przeciwnikiem z ktorym sie scigasz
out: barbarian kolor jaki chcesz imie : Dawid |
to kiedy next part? :)
|
Daje 8/10 widać ze dużo painta
|
fajny fake :) dobry pomysl i ogulnie 10/10 !
takie male zapytanie bo nigdy nie robilem fake i chcial bym zaczac : jak wy robicie te outfity ? sa mega zajebiste ! :D chodzi mi tu na summoner z addonem citizen hum? |
@Dread poagladaj poradniki to bedziesz wiedzial
@topic czyzby autor przestal robic fake? |
7 na 10 :D
|
Cytuj:
|
Wystarczy przeczytać mojego ostatniego posta (w innym temacie)... Syf.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |