![]() |
22:56 Cazblu [44]: rope
br idiots |
Omg
Hahahah zajedwabisty filmik :D:D Dawno tak fajnego pk nie widzialem:D ale sie usmielam :D:D:D:D
|
hehe film fajny, ale dziwi mnie dlaczego go ten wysoki ek nie ujebał odrazu, przynajmniej 5x miał go na exori gran... :P Wg mnie to nie on miał takie super umiejętności, tylko trafiła mu się taka banda nabów, że szok xP
|
lol hahahaha to wygladalo jak by ten koles byl na bocie zajebali go i wracal na miejsce expa xDD koles kompletny idiota
|
Ale own3d!!
O kurde ale sie usmialem!! Hehee! Polecam wszystkim |
LOls!
Jak dla mnie to filmik swietny!
Kolo wymiata .. trzymał sie naprawde dzielnie :D:D, niezly w PvP Pzdr. Fari |
Szczerze dawno tak sie nie usmialem na filmiku tibijskim xd
Polecam Filmik Jest BardzO DobrY |
Haha wyjebane...
|
*Rushio - Też się dziwie, że ten 106ek go nie zabił od razu ;). Ja na ts 40 druidem biegałem sobie to mnie 102 ek złożył na hit z mele + exori gran :) rzeczywiście banda "noobków" :)
Filmik roxuje i tyle hę. Pozdro:p |
Genialne pk ^.^
nice loot , tylko pozazdroscic :P |
odp.
Genialne pk ^.^
nice loot , tylko pozazdroscic :P |
Jest co pooglądać !!!
HaAha co za loot , a z tego kolesia jakis zajebisty noob haha tyle razy paść xD Może mu sie pomyliło i myślał ze gra na otsie ? |
Film naprawde zarabisty polecam!
genialnie typer ich zniszczyl fajnie by bylo jak by jeszcze tego pala ubil i tylko ten 106 ek zostal i by moze gdzies uciekl xD |
Cytuj:
i ja w tym pk geniusziu nie widzie -.- latanie gora, dol i naciskanie trzech hotkey (uh, mf, sd) |
Cytuj:
Może nie jest to mistrzoswto PvP, ale tamci to byli wyjęci z no-pvp. @ top Za pierwszym razem, to ja rozumiem, że padł. Pies zaszczekał, telefon zadzwonił, przeciągnął się przed kompem i dead (wszedł na jedno combo). Ale nie rozumiem, dlaczego on tak zajebiście się zachował. Pierwsze dwa powroty, to żal był. Osobiście miałem nadzieje, że gdzieś w 30 ostatnich sekundach zobaczę, jak koleś wskakuje na górę do tego nooba i zabija go szósty raz, a loot - BP LMM i 5 pustych butelek :D Cytuj:
Wrzuciłby exori to by wszystkich kolegów pozabijał (a już napewno tego tytułowego) :D |
Żal mi tego 106 ek :) tyle..
|
Filmik mnie rozjebał! ;) Ale ten gościu co padł 5 razy wytrwały w boju :D
"...padłeś - powstań" (i znowu padnij :P) |
UUuuu... ale niezly typek, sie wycwanil ;p
|
Film Warty Sciagniecia i Obejrzenia możne poprawić nawet humor =P
|
Cytuj:
Czym wieksza różnica mlva nad levelem tym bijesz mocniej i odwrotnie czym wiekszy lev nad mlv tym bijesz slabiej... Dlatego takie sorce do 70-80 lev "niby" nie odczuwaja różnicy... Choc na wysokich levelach wliczaja Ci sie te bonusy wiec taki 150 sorc/driud najslabiej jebnie kolo 200 a najmocniej kolo 300+ :/ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |