![]() |
Cytuj:
Do tego dodam, ze slowo 'wiesniak' ma wg mnie 2 znaczenia, pierwsze okreslajace zachowanie danej osoby, drugie miejscowosc w jakiej mieszka. Ale to nie jest dla pana Kepso dobra wiadomosc, bo jezeli uznamy ta pierwsza opcje to jest wiesniakiem, a jesli druga to wiesniaki sa od niego lepsze pod kazdym wzgledem... |
Cytuj:
Jak juz chcesz cos pisac, to prosze, rob to bez bledow... (Powinno byc loyal to my friend) |
@up
a coz to za wynalaski w Twoim podpisie?:D |
Cytuj:
A to sa boty, ktorych uzywam :) Ee.. nie uzywam, ale kilku ludzi sadzi, ze botuje, to se walnalem takie cus do podpisu, a co :D W swoim sensie riposta... |
Cytuj:
mam plakac? |
@film
Hmm troche zal, bylo was paru, mieliscie troche sytuacji zeby go trapnac (w 1 zjebal Stonecutter Knight, tyle co zauwazylem), troche ogolnie slabe zgranie, ale to juz chyba standard na Nebuli... A no i pamietajcie, nic nie trwa wiecznie... kazda tyrania sie kiedys konczy, i z reguly upada z hukiem, przyklad wielu serwow to pokazuje (historia zreszta tez). Mam nadzieje ze Xaemus z ekipa dokopie panom typu Lord Arcticus czy tez Castor ( wiadomo czemu ich nie lubie ^^ ) no i reszcie ldzui, ktorzy sprawiaja ze Nebula schodzi na psy... |
Cytuj:
filmik fajny szkoda ze mengirt nie padl na frostach tam :)))) |
Cytuj:
@Stonnes wciaz nie wierze ze lord Cie haknol jakby tak bylo 2 owner (moj rl by mi powiedzial) a tak nie bylo ,szkoda ze tak sie skonczylo bo Cie lubilem :) Powodzenia na Neranie ,Mi'ni aka Jakub Druid |
ukradli
Rzeczywi¶cie jest się czym chwalić, że w 7 high lvl ubili¶cie z największym trudem 102 rp przy tym mengirt sam mało nie padł. Poza tym przykre jest to, że Kaytka nazywa sie 13-letnim dzieckiem, które dorwało się do wara i kozaczy, bo moim skromnym zdaniem większych kozaków niż olecko to na tym serwerze nie znajdziecie.:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |