![]() |
osobiście myślałem żeby brać wszystkie itemy od ściany, ale niestety g... z tegp wyszło :D. Wiesz jak to było. Dobiegam do skarbca, robię jedna fotkę, podbiegam do ściany, druga fotka i chciałem zbierać wszystko od góry, zacząwszy od korony.
Do ostatniego posta: gdzie ty to widzisz? Przerzucam zdjęcia i nie zauważyłem różnicy. A co do wskaźnika, to nie jest w tym samym miejscu, różnica jest niewielka ponieważ ruszyłem się o jedną conajwyżej dwie kratki. Zresztą jak już mówiłem 2 ZDJĘCIA NIC NIE OZNACZAJĄ I SAM O TYM WIEM. Równie dobrze mogłem nie wklejać ani jednego a dać drogę, efekt byłby podobny, oprócz tego że ogrom ludzi posiadało by już DSL. Nie wystarczy tylko negować, trzeba coś zrobić, pomyśleć. Mogę dać kilka wskazówek, mogę opisać po kolei drogę, narażając sie na QS |
Cytuj:
Ja tu nie musze nic szukać, po twoim zachowaniu widać że to fake. Nie grasz już pół roku, to ci się wtedy nie chciało pochwalić a nagle teraz cie wzieło? Jeżeli to by była nawet prawda to przykro mi... za póżno, bye |
Wow!1111111111118o
ale teraz marz!!!111118o darz mi pszepis plx plx plx:baby::baby:, bende codziennie tszaskał 30 lvl innom postaciom i bral chociasz golden legi i spszedam na allegro, plx powiedz bendziemy bogaci!!1111111111:cup: |
Cytuj:
|
idealnie opisz droge ludzie z tibia support sie nie obrazom prawda?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I na obu zdjęciach ma po 80 many... Wątpie żeby to był przypadek ;p
Ps. Pomyliles chyba działy >.> . Czy to aby nie powinno znajdować się w "Fake'i "? ;D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |