Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Kruzak Quest Wykonany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139644)

Sangor_D 16-07-2007 17:22

osobiście myślałem żeby brać wszystkie itemy od ściany, ale niestety g... z tegp wyszło :D. Wiesz jak to było. Dobiegam do skarbca, robię jedna fotkę, podbiegam do ściany, druga fotka i chciałem zbierać wszystko od góry, zacząwszy od korony.
Do ostatniego posta: gdzie ty to widzisz? Przerzucam zdjęcia i nie zauważyłem różnicy. A co do wskaźnika, to nie jest w tym samym miejscu, różnica jest niewielka ponieważ ruszyłem się o jedną conajwyżej dwie kratki. Zresztą jak już mówiłem 2 ZDJĘCIA NIC NIE OZNACZAJĄ I SAM O TYM WIEM. Równie dobrze mogłem nie wklejać ani jednego a dać drogę, efekt byłby podobny, oprócz tego że ogrom ludzi posiadało by już DSL. Nie wystarczy tylko negować, trzeba coś zrobić, pomyśleć. Mogę dać kilka wskazówek, mogę opisać po kolei drogę, narażając sie na QS

Miłosz 16-07-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sangor_D (Post 1552678)
oprócz tego że ogrom ludzi posiadało by już DSL.

Ta, bo cipsoft dałby quest z dls'ami bez bramki lvlowej...
Ja tu nie musze nic szukać, po twoim zachowaniu widać że to fake. Nie grasz już pół roku, to ci się wtedy nie chciało pochwalić a nagle teraz cie wzieło? Jeżeli to by była nawet prawda to przykro mi... za póżno, bye

Profesormarian 17-07-2007 12:43

Wow!1111111111118o
ale teraz marz!!!111118o
darz mi pszepis plx plx plx:baby::baby:, bende codziennie tszaskał 30 lvl innom postaciom i bral chociasz golden legi i spszedam na allegro, plx powiedz bendziemy bogaci!!1111111111:cup:

Grelix 17-07-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sangor_D (Post 1552678)
A co do wskaźnika, to nie jest w tym samym miejscu, różnica jest niewielka ponieważ ruszyłem się o jedną conajwyżej dwie kratki.

Tylko ze ty jestes w srodku tego pomieszczenia i na mini mapce znaczenie by to bylo widac a na mini mapce jestes gora 1 sqm od sciany...

Madrista 18-07-2007 12:23

idealnie opisz droge ludzie z tibia support sie nie obrazom prawda?

D.R.E.I 18-07-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxev (Post 1552302)
Popatrzcie na wskaźnik na minimapce, gdzie znajduje sie postać, na obu zdjęciach jest w tym samym miejscu, a przecież normalnie stoisz w 2 innych miejscach.

Kthxbye.

A i jeszcze jedno, włączcie sobie obydwa zdjęcia i przełączajcie szybko, jedna minimapka jest wyżej od drugiej ;]

to jest wlasnie dowod na to ze to fake, ale co ja mowie zaraz sangor sie napracuje i zmieni ten wskaznik..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sangor_D
Do ostatniego posta: gdzie ty to widzisz? Przerzucam zdjęcia i nie zauważyłem różnicy. A co do wskaźnika, to nie jest w tym samym miejscu, różnica jest niewielka ponieważ ruszyłem się o jedną conajwyżej dwie kratki.

nie ruszyles sie ani o 1 ani o 2 kratki, lecz o 4 i stales w samym srodku skarbca a wskaznik dalej jest widoczny przy scianie..:baby:

Zalgadis 18-07-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlad Dracula (Post 1551821)
Tu są tylko dedy od lvl 19 a na screenie jest 32.FAKE

to ze mial ostatniego deda na 19 levelu nie znaczy ze fake tylko ze od 19 levela nabijal 32 i ani razu niepadl

Shor'tugal 18-07-2007 13:28

I na obu zdjęciach ma po 80 many... Wątpie żeby to był przypadek ;p

Ps. Pomyliles chyba działy >.> . Czy to aby nie powinno znajdować się w "Fake'i "? ;D

Zalgadis 18-07-2007 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxev (Post 1552302)
Popatrzcie na wskaźnik na minimapce, gdzie znajduje sie postać, na obu zdjęciach jest w tym samym miejscu, a przecież normalnie stoisz w 2 innych miejscach.

Official Pwned by MTV !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.