![]() |
Jesli znudzila ci sie tibia to zacznij grac w : Cs , MU , sa to wciagajace gry , albo http://www.rpgx.pwii.pl/index.php?do=refid:1972
|
Jeżeli chodzi o gry bardziej strategiczne czy ekonomiczne z kierunku RedDragon to jest ich dość dużo w necie.
Jeżeli chodzi o bardzej rozbudowane polecam games.swirve.com/utopia, albo inne gry z tego serwisu. Może być jeszcze DarkThrone, Everwars i jeszcze parę innych. W stylu tibia masz jeszcze DarkEden i ConquerOnline, pierwsza z nich jest bardziej nastawiona na PvP, aczkolwiek można to omijać i ma dość mroczny klimat, druga z nich jest w stylu cukierkowo japońskim i jakoś nie przypadła mi do gustu. Jeżeli masz ochotę na mocne pogłówkowanie zawsze można pograć w Hattrick. |
co to csa?? :baby:
|
Cytuj:
Jak ktos chętny na spara to msg do mnie ( w profilu mam nr gg ;p) @ on topic Jeśli o mnie chodzi to zagraj sobie w Ultime , albo Red dragon Noi gierka w , którą ja osobiscie nie gram tylko moi koleszy ( ja jej nie polecam) jak nie masz co robic kup , albo porzycz Diablo 2 ;p |
ja proponuje Knight Online. Pełne 3D i to za free ! pozatym CS jest fajny ale czasami jak w ....... dostaniesz to idzie się załamać :(
a oto strona do knight online: www.knightonlineworld.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |