![]() |
Cytuj:
|
Czy to nie ironia, ze Tana prowadzi w rankingu??
A przeciez ot jego gildia walczy z Vu i nawoluje innych do walki z z Vu poniewaz szeza PA |
Cytuj:
|
A ja bym proponowal zobaczyc date rozpoczecia sondy ;)
Btw. Ludzie sie zmieniaja :) |
Cytuj:
Na jakim Ty świecie zyjesz. Popatrz co LH robi przed SS, zabija kogo popadnie |
Ladne masz zdjecie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Shut Up!!!!!!!!! WON kur** @Topic Wszycy PA robia :d... O tyle wam powiem HU HU HU HU HU J ci w dupe..!!!!X(X(X(X( O TYLE I JESZCZE WOGULE WY NOPKI JEZTESCIE WSZYSCY SPAMUJOM NA FORUM I SIEBIE UPOMINAJOM NO I BŁENTY ROBIOM!!! ! <uff -.-'> I HU* Pozdro Sniezynka i hu* ci w dupe |
ee niewyżyty plx?
|
Cytuj:
O kurcze :| X( |
Cytuj:
JASNE !!! oSTATNIO MAM PROBLEMY XDD :o:o:oB)B)B) TIBrA SIE NIE CHCEM WLANCZADZ !!!!!! |
Cytuj:
|
ale pojeb
Pfff... mama? :D za kogo ty mnie masz ?
Zacznij od siebie niewyrzyty bachorze co musi do kazdego skakac ,bo w lewym dolnym rogu ma taki naPIS: Gildia: Viribuis Unitis wiek: 18 lat Ja pier**** i ty wrzucasz na wszystkich ze sa dzieci jak zobaczysz kogos kto ma 2 lata mniej od ciebie xD? Powiem ci tyle ^^ Jak masz tyle problemow nie graj w ta gre :p bo ta gra jest dla dzieci... Np: Wez przyklad ze mnie. Ja nie gram Pzdr . xd |
ty chyba masz za sobą jakieś ciężkie przeżycie...
grałeś sobie spokojnie, ktoś z vu napisał ci 'hunted' teraz nie możesz sie odnaleźć? ;[ |
Wiedzialem ze ktos to napisze...
A wiec odpowiem Nie mialem przezycia bo to only gra ^^ 1.Nie napisali zabili i teraz tez chca.. 2. Nie sapalem sie wczesniej bo nie bylo o co no i wkoncu 3. Ja nie mam takich refleksji jak niektorzy ze boja sie pisac na forum bo- "DOSTANOM HANTA OD VU" ( ich char to RL life :D) Pyzdyry |
Cytuj:
rusz MUSKIEM =D i zauważ ze to jest forum o tibi a nie o tych co juz nie graja i chca nawracac innych :) |
Elite Pawcio się zdenerwował widzę.. tejk it isi ;[
|
Cytuj:
Jednak jestes pedalem "wnioskuje to ze zdjecia i z tego cytatu u góry". @2up Ale dla tych co biegają i walczą tez? nie muszą grac :d Walczą może w sensie pekuja ^^ Pzdr A i Rozqu wyloozuj bo masz kompleksy... |
Cytuj:
|
B) A co miałem siedzieć i z wami pisać?
Ja tej gry nie biore tak jak wy ,że na forum kozaki a kurwa biją Ciebie i ReTiRed -->> New Char Ja tym charem nie gram od dawna ^^ Bardzooo Zróbcie sobie temat "Kłótnia Nebuli" bo to jest Topic na temat Ankiety z tego co wiem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |