![]() |
bedzie mial dzikie fazy jak w grudniu ulepsza sorca ;p
|
Rookowal sie dlatego ze dzien wczesnij mial haka stracil 2.5kk w kasie i all eq i na dodatek haker ma rk wiec wolal zrookowac sie sam
|
Cytuj:
|
[ironia]OMFG 200 lvl sie zrookowal chyba pojde powiesic sie za jajca no co za kretyn ja 2 i pol roku gram i 20 lvla nie moge dobic a on 200 lvl stracil omg no nie ;([/ironia]
nie ma co komentowac :P |
Cytuj:
|
niejaki "penancea" tez miał 200 lvl tak więc nie pierwszy i nie ostatni był ten char :]. Cóż nie ma co się użalać nad nim :), zrobił jak uważał.
|
Cytuj:
|
Tak jak byscie sie niesczaili to co Paior napisal ze mial hacka i koles mial rec keya wiec sie podlamal i sie zrookowal ;] heh ogladajcie nastepnym razem do konca i czytajcie co pisza
|
Mówi sie trudno ;) nie dziwie ze sie zrookowal przeciez tibia schodzi na psy z kazdym nowym update =]
|
Cytuj:
|
Po co rookowales jak dalej grasz w tibie?? Wal sie na cyce:P
|
;]
ja go rozumiem tez byscie sie zrookowali jakbyscie grali na rubera takim charem...
|
@Topic: I dobrze zrobil o/ przez ten hack wkoncu zrozumial ze ta gra niema sensu. Predzej czy pozniej i tak stracisz to co zdobyles.
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak w ogóle, to potem pewnie będzie żałował, miał 10 różnych lepszych wyjść z tej sytuacji ; p |
On sam sie zrokowal, bo hacker zdobyl jego rk ...
Opowiada dlaczego to robi przy swiatyni na Lb. |
bana na miesiac nie mogl by wbic ....bo jak dobrze pamietam mial juz bana za pk na miecha (o ile sie nie myle) wiec wolal sie zrookowac sam niz ryzykowac z czekaniem meicha na to zeby go zrookowal haker ...
fakt faktem mogl nie rookowac chara i ryzykowac czekajac tego meicha ale .... emocje kolo stracil 2.5 kk w kasie + pewnie z 4 kk w itemach |
Pff już wolałbym sellnać:D
|
ojojoj moze hack?
|
Ten sam debil co go hacknal, shackowal 60ek u mnie na servie. Wywalil itemy -.- i zjechal chara do 18lvl. Ten debil ma 15 lat...
|
Szkoda :/ .....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |