![]() |
Arcania wcale nie jest nudna :d
Witam ziomki właśnie przeżuciłem sie z Aldory z 85 MS na gre z braciakiem i kuzynkiem na Arcani braciak 70+ a kuzynek 140+ bez name :] gram juz 1dzien i wbiłem 8lvl :D 2h na faccu z full eq na start :d i na Mainie jestem Najtem i skilluje do tej pory narazie 50/50 i 20% do 3mlvla tak sie uparłem że zanim, wbije 9lvl to minie troche czasu bo skilluje do 80/80 tak sie uparłem że niewiem :D hmm w każdej chwili moge aktywować 365 days pacca :D więc najpierw skills :d
"Im więcej wylejesz potu w treningu tym mniej stracisz sił w expieniu" zupelnie sie z tym zgadzam Fanatyk Cracovi i wieczny Fan Hemp Gru Pozdrowionka PS >jak ktoś może i wie jak zrobić sobie obrazek kolo loginu to napiszcie jak dzianx pozdro |
I po co to na forum piszesz ? Posty chcesz sobie nabić wez tez nieofftopuj bo to sie nudne na forach robi -.x
|
CO do Beduriona...
Nawet lepiej jak by ten hacker haknol go z powodzeniem czyli totalnie moze by cos wreszcie ruszyl z lvl i udowodnil ze Najt najlepszy jest bo cos nam zbiedl
z tego co slysze wszyscy przezucaja sie na pall lub najt no niewiem czy to dobry pomysl z 230+ms robic uskok na elite jak ma to przyniesc ogromne staty Arcani w randze serverów to ja jestem za ^^ Pozdro Reprezentuje Firme Reprezentuje JP :evul: |
Zaraz pewnie ktos mi wyskoczy "ty je**** arheologuuu !!!!!11one" ale nie potrzebnie poniewaz jest temat Wydarzenia z Arcani (po co to ... ;d?)... jak wszyscy wiemy Dpft sie rozpadło :O pyt czemu ? nie wiem ! pisać wszystko co wiecie i czego nie wiecie ! nie wyzywajcie sie poniewaz to jest tak bezsensowne jak expienie z 81 do 69 >.<
Yours Near @down :D offtopie ty ... !! :D >.o |
ty je**** arheologuuu !!!!!11one
|
Cytuj:
|
@up
misiaczku :D napisałem tak bo nie wiedzialem jak jest dokladnie i dziekuje za wytlumaczenie ;PP |
@up
poliż jeszcze dupsko to może do ciebie Medivh napisze w tibi :) @Arris Nie wie jak?Prost przecież tak samo jak Dalacin i Misiek kierda:) paymenty za nic . |
Cytuj:
*near - mnie tam powody srednio interesuja,wazniejsze jest to w jakich ostatecznych "skladach" bedzie toczona wojna i czy jedna ze stron nie bedzie sie za bardzo wozic czym sprowokuje sobie potencjalnych przeciwnikow |
@ap
sekundy >.< Fayterrr :PP mnie tam interesuje jak jest narazie no bo pozniej to bedzie pozniej.. kazdy bedzie bił kazdego Oo Cytuj:
|
Cytuj:
|
No lifer heheehehhehe :baby:
|
kurwy jebane
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |