Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani... ;d (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140176)

arekstec2007 04-08-2007 07:12

Arcania wcale nie jest nudna :d

Witam ziomki właśnie przeżuciłem sie z Aldory z 85 MS na gre z braciakiem i kuzynkiem na Arcani braciak 70+ a kuzynek 140+ bez name :] gram juz 1dzien i wbiłem 8lvl :D 2h na faccu z full eq na start :d i na Mainie jestem Najtem i skilluje do tej pory narazie 50/50 i 20% do 3mlvla tak sie uparłem że zanim, wbije 9lvl to minie troche czasu bo skilluje do 80/80 tak sie uparłem że niewiem :D hmm w każdej chwili moge aktywować 365 days pacca :D więc najpierw skills :d
"Im więcej wylejesz potu w treningu tym mniej stracisz sił w expieniu" zupelnie sie z tym zgadzam
Fanatyk Cracovi i wieczny Fan Hemp Gru
Pozdrowionka

PS >jak ktoś może i wie jak zrobić sobie obrazek kolo loginu to napiszcie jak dzianx pozdro

Picinhoxs 04-08-2007 15:29

I po co to na forum piszesz ? Posty chcesz sobie nabić wez tez nieofftopuj bo to sie nudne na forach robi -.x

Belowi 05-08-2007 06:50

CO do Beduriona...

Nawet lepiej jak by ten hacker haknol go z powodzeniem czyli totalnie moze by cos wreszcie ruszyl z lvl i udowodnil ze Najt najlepszy jest bo cos nam zbiedl
z tego co slysze wszyscy przezucaja sie na pall lub najt no niewiem czy to dobry pomysl z 230+ms robic uskok na elite jak ma to przyniesc ogromne staty Arcani w randze serverów to ja jestem za ^^ Pozdro

Reprezentuje Firme Reprezentuje JP :evul:

LoluU$ 21-02-2008 00:27

Zaraz pewnie ktos mi wyskoczy "ty je**** arheologuuu !!!!!11one" ale nie potrzebnie poniewaz jest temat Wydarzenia z Arcani (po co to ... ;d?)... jak wszyscy wiemy Dpft sie rozpadło :O pyt czemu ? nie wiem ! pisać wszystko co wiecie i czego nie wiecie ! nie wyzywajcie sie poniewaz to jest tak bezsensowne jak expienie z 81 do 69 >.<
Yours Near

@down
:D offtopie ty ... !! :D >.o

Amirez 21-02-2008 00:46

ty je**** arheologuuu !!!!!11one

Medivh Shady 21-02-2008 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 1912440)
Zaraz pewnie ktos mi wyskoczy "ty je**** arheologuuu !!!!!11one" ale nie potrzebnie poniewaz jest temat Wydarzenia z Arcani (po co to ... ;d?)... jak wszyscy wiemy Dpft sie rozpadło :O pyt czemu ? nie wiem ! pisać wszystko co wiecie i czego nie wiecie ! nie wyzywajcie sie poniewaz to jest tak bezsensowne jak expienie z 81 do 69 >.<
Yours Near

@down
:D offtopie ty ... !! :D >.o

DPFT sie nie rozpadlo , poprostu zrobilismy nowa gildie z infernalami , po co ? a no po to zeby nie bylo czegos takiego ze wywalamy ludzi po wojnie , po wojnie wszytko wroci do normy , stare sf wroci do swojej gildi stare dpft do dpft.

LoluU$ 21-02-2008 09:05

@up
misiaczku :D napisałem tak bo nie wiedzialem jak jest dokladnie i dziekuje za wytlumaczenie ;PP

Bartas15 21-02-2008 09:31

@up
poliż jeszcze dupsko to może do ciebie Medivh napisze w tibi :)
@Arris
Nie wie jak?Prost przecież tak samo jak Dalacin i Misiek kierda:) paymenty za nic .

Doom Terror 21-02-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1912694)
@up

nie no lepiej grac role anonimowego napinacza forumowego prawda?

*near - mnie tam powody srednio interesuja,wazniejsze jest to w jakich ostatecznych "skladach" bedzie toczona wojna i czy jedna ze stron nie bedzie sie za bardzo wozic czym sprowokuje sobie potencjalnych przeciwnikow

LoluU$ 21-02-2008 16:08

@ap
sekundy >.< Fayterrr :PP mnie tam interesuje jak jest narazie no bo pozniej to bedzie pozniej.. kazdy bedzie bił kazdego Oo
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1912694)
@up

ehh... twoj poziom mnie przygniata ; | Poprostu misiaczku mowie do prawie kadzego Hlvl'a... jezeli uwazasz to za lizanie dupy no to cie kocham :O ? poprostu podziekowalem za info >.< zassyyysssaaajjj

jacke 21-02-2008 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 1913224)
@ap
sekundy >.< Fayterrr :PP mnie tam interesuje jak jest narazie no bo pozniej to bedzie pozniej.. kazdy bedzie bił kazdego Oo

ehh... twoj poziom mnie przygniata ; | Poprostu misiaczku mowie do prawie kadzego Hlvl'a... jezeli uwazasz to za lizanie dupy no to cie kocham :O ? poprostu podziekowalem za info >.< zassyyysssaaajjj

no jesli tylko do hlvli mowisz misiaczku to chyba jest to lizanie dupy ;)

Bartas15 21-02-2008 19:14

No lifer heheehehhehe :baby:

Filush 21-02-2008 22:50

kurwy jebane

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30.