![]() |
Hahah ten poi to masakra dla Eternal Crusade kurwa z 4 ich memberow
padlo \,,/ i dobrze bo ich nie lubie :D Cieszmy sie Macavelli :D |
@Burnio
3 osoby z Ec ;p Eternala teo wywalili z questa ,Titiof dostał tp,Lizarda ubił Puge,Healek I furox, felianther padł od Puge i Larosa :P Pierwszy padł Clash ale potem przyszedł znowu ^^Kyos padł blocząc jakiegos dzikiego fura.Dark Aqual ,Unicron ,Warim Shan padli,ale nie wiem dlaczego xD Peterer wbił sie w jakis tp i padł chyba na jedno combo ;p POI?-NEVER AGAIN -.- neostrada chodzila mi 12h 54 min 56 sec do momentu ss z nagrodami ; p TO był jeden wielki zaaaal. Przynajmniej wiedzieli kto nie miał aola i kogo lac ^^Quest ze szwedami? NEVER AGAIN :d Po kazdej sali robili chyba z 30 min przerwy -.-nie wiem po co ,dlaczego,w jakim celu.Wiem tylko,ze to był zaaal.Quest miał trwac do 20 trwał do 12.30?:< |
Dobrze, ze padly te 3 osoby z ec, ahh kyosek stracil troshke. Jebac go w dupe.
Szczerze mowiac, tego questa 91 ek zrobil z 4 bp uhow, i co? zal? (wczoraj ofcuz). Felianther padl za lurowanie potworow-.- a lizarda zajebali po nagrodach ale oddal komus. Chociaz, ja jeszcze nie znam swiatow oprocz harmoni i czegos tam jeszcze, ze juz 2 poi zrobili ;o Z ec padlo; rahemi, kyos, clash(?) Maca, dawaj filmiki!:d |
Cytuj:
|
makaveli jak mi ban zniknie pokaramy cos razem jak nie bende mial hunta :d
|
popkowalbym sobie z wami chlopaczki ale no wiecie =/ roznie bywa z moim wstawaniem raz o 9 raz o 13
|
Scotty Dermyn hunted :(
|
A co zrobil? :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cruoris does not exist, 2 weeks do nastepnej wojny? :> |
Cytuj:
|
Dzisiaj przed ss mial byc open, Macavelli & Co. vs. Jessiah + Wannabes. Jessiah byl sam, reszta scaaaared :(
|
dobra jutro wstane w nocy (tzn o tej 7,30) i zobaczymy czy cos klepniemy.
btw ja jestem facc _/ |
Poszedlbym z wami swoim prawie zrookowanym Darconixem:P Ale co zrobi 24ms :P:D:D
|
Tera to lata z wami prawie cale frat ;o
Musze to dac...:D 15:36 Arth Soulfire [121]: 08:45 Balveni [122]: :> 08:46 Balveni [122]: no kall me plax 15:36 You see a dead human (Vol:10). You recognize Balveni. She was killed by Kraffs. |
Cytuj:
Macie tu jeszcze prezent od waszego starego kochanego Scroop'ka ;P http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/29366 |
Cytuj:
lol,jakbys nie wiedział,dzień wczesniej Arth był jeszcze ze mna w gildi i jak przyszedl mnie lat,najpierw sam i mnie hitnal to sie nie spodziewałam,ze ma zamiar mnie ubic ^^ "plz no kall me plx" ofc jezeli jestes zbyt glupi ,zeby zrozumiec przekaz dla łachu to juz twoj problem : > |
No widzisz jak sie ludzie zmieniaja dla twojego powodu..
Arth wpadl, napisalas, wpadla reszta to juz nie bylo takiego usmieszku na twarzyczce:) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |