![]() |
Gdyby nie dali to jakby powiedzieli "nie ma questa na ta miecze i nie da sie ich zdobyc". A oni chca, zeby tibijczycy szukali i sie jeszcze mocniej uzalezniali ^^.
|
Lol, bedzie walic jak katan, naabku... Ograniczenia lvl nie maja znaczenia, czy zalozysz, czy ni, tylko po prostu zalezaq od hitow: "Wymagany 140 lvl, aby zadawac normalne obrazenia" (czy tam 110, nieistotne) Tzn. ,ze na 8 lvl, obrazenia beda nienormalne, tzn. 100x mniejsze ;D Dziekuje,
Ana Najt |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tej całej waszej gadaniny za dużo się nie dowiedziałem, ale może chociaż będziecie potrafili odpowiedzieć na moje pytanie:
Mam knighta, 19 lvl, skille 50/50 i nie wiem czy bardziej mi sie oplaca nosic serpent sworda, czy bright sworda bo obydwa mam w depo. Z ktorego z nich będę lepiej hitował?? Bright sword od 30lvl ale ma duzo ataku, a serpent bez lvl ale ma malo ataku. No więc prosze o szybka odpowiedź z góry thx. |
@Up
Może po prostu wypróbuj która lepsza, ale wg. mnie lepszy będzie Bright Sword mimo wszystko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bright sword od 30lvl ale ma duzo ataku, a serpent bez lvl ale ma malo ataku. No więc prosze o szybka odpowiedź z góry thx. -,-Więc dobrze Mu Odpowiedział;/ |
Up: Udajesz debila? ODPOWIEDZIAŁ, ALE NA POST SPRZED PRAWIE ROKU.
|
Mówiąc prościej, SPIEPRZAJ ARCHEOLOGU.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |