Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szukam teamu na swiat pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140408)

Ashael 23-07-2007 09:57

Bardzo proszę o proponowanie światów pustych, powód: brak lagów, kolejek i przepełnionych expowisk;)

Empty Worlds: Askara, Berylia, Dolera (pvp-enfo, nie polecam:p), Empera, Furora, Inferna (pvp-enfo, nie polecam:p), Malvera, Morgana, Nebula, Neptera, Obsidia, Premia(PACC), Saphira, Selena, Shanera, Silvera oraz Thoria:)

Pozdro for all 8o

Selentih 23-07-2007 11:10

Ja proponuje Malvere i Obsidie :) NIgdy tam nie gralem. Ciesze sie, ze to bedzie gra na dobre i zle :) Ciekawe ile osób z tych co teraz się zgłaszają wytrwa :) Hmm... Jak nie ma gdzie sie dogadać co i jak to zawsze można napisać do Dr. Omadera o stworzenie dla nas grupy :) Jakąś sensowną nazwe, wtedy mielibyśmy forum i tam by było all albo na konferenyjna na gg ale ciezka sie bedzie spotkac wszystkim :)

morisek 23-07-2007 11:18

Wczoraj wieczorem ustaliliśmy wstępnie z r4mz3sem, że będzie to Nebula.

Ashael 23-07-2007 11:45

^^

Nie żebym się czepiał czy coś ale na Nebuli jest bardzo dużo ludu jak na Empty World:( Proponuję: Silvera, Shanera, Saphira, Neptera, Morgana, Empera lub Berylia, gdyż są na najbardziej puste servery a należy pamiętać że im mniej ludu tym lepiej dla Nas:p Pozdro for all 8o

Excalibug 23-07-2007 12:20

Ja bym proponował Saphire. Ogólnie spokojnie, mili ludzie :)

morisek 23-07-2007 12:25

Na Saphirze podobno swe i sie grac nie da. Poza tym taki całkiem pusty też bez sensu, bo expic nie idzie z takimi wolnymi respami...

Excalibug 23-07-2007 12:33

@up
Jakoś do mnie Swe ani razu się nie zaczynali. Na serwie zdaję się być mało ludzi, ponieważ większość ma pacca i expi na pacc arena. Jest też dużo rookstayerów.

Ashael 23-07-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morisek (Post 1564171)
Na Saphirze podobno swe i sie grac nie da. Poza tym taki całkiem pusty też bez sensu, bo expic nie idzie z takimi wolnymi respami...

Ja również slyszałem że jest tam wielu Sweeden -.- Tak czy inaczej jest tak na mainie bo mam tam Rookslayera i nie spotkałem jeszcze żadnego swe:p

Dzisiaj zaczynamy więc musimy się pospieszyć;)

Krzy_ek 23-07-2007 12:44

To gdzie gracie ?:P

Marecki666 23-07-2007 12:51

ja bym gral, ale jakby wyszly new servy :|

Selentih 23-07-2007 12:57

Hmm... Spahira :P Mam tam 9 lvl knight i powiem, że expowiska gdzie są pełne na Xerenie są puste na Saphirze aż sam się zdziwiłem :) Wiec jak coś to tu można grać :) A swe nie widziałem chociaż sporo w mieście stałem i poatrzyłem expowiska :)

Excalibug 23-07-2007 12:58

To gdzie w koncu gramy??

Ashael 23-07-2007 13:01

Morgana i Saphira to 2 najbardziej puste światy:) Mi jest jedno jaki to będzie server:p Aktualnie czekam na decyzje rzeszty użytkowników 8o

qq2 23-07-2007 13:47

Ja tak samo jak Ashael :P

Krzy_ek 23-07-2007 13:59

jak chcecie mogę zrobić tam gdzie będziecie grać jakiegoś noob chaara, ale na faccu :P knight/pal/drut

r4mz3s 23-07-2007 15:40

Gramy ....

Gramy na obsidi B) prosze o kontakt na gg wsyzsktich zainteresowanych

Dread 24-07-2007 23:41

tak sie wszyscy napalili a wiekszosc nie gra ;p Jerzos ma zrobic liste naszej rodziny aby nie bylo nieporozumien kto jest a kto nie X(

Excalibug 25-07-2007 09:01

@up
Nie przesadzaj Dread. Czuję, że ta rodzinka wypali.

qq2 25-07-2007 09:10

Cytuj:

a wiekszosc nie gra
Z tego co wiem to tylko 1 osoba nie gra ;>
A tak nawiasami Dread, widziałem twój pro quest hahaha xD

Dread 25-07-2007 23:45

Niewypał...

Heh wiedziałem że tak będzie... Wszyscy się napalili a większość nie gra :confused:
Asheal jednak miał rację żeby grać na Saphirze. Steven (ramzes juz nie gra :/)Na Obsidii jest w pytę PK co zauważył już Ramzes. Rodzinka moim zdaniem nie wypaliła bo większość skończyła swoją karierę po 2 dniu gry.Ja i Jerzos poważnie zastanawiamy się nad zmianą servera na Saphirę ponieważ z tego co słyszałem (Selenith dał cynka ;p) jest tam bardzo mało osób,dużo miejscówek wolnych i w ogóle jest tam lepiej... Tak więc proponuję stworzyć nową rodzinkę na SaphirzeB) Aheal pamiętam że ty też mówiłeś że nie podoba Ci się Obsidia a z tego co widzę w tym temacie pisałeś że wolał byś grać na Saphirze tak więc proponuję zrobić konferencję na gg i dogadać się ostatecznie. Ja naprawdę polubiłem większość ludzi z naszej rodzinki i chciał bym dalej z wami grać ale nie na Obsidii a wiem ze wiekszość grającej rodziny raczej (tak sądzę) pójdzie ze mną na Saphire.Tak wiec czekam na propozycje nowego Saphirowego nazwiska i proszę aby Ci co NA PEWNO BEDA GRAC wpisali się tutaj.
@Ramzes
dzieki ze pomogles poznac mi tak fajnych ludzi jak cala rodzinke Cage :D
@up
fajny moj evul quest co nie?xDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.