![]() |
Cytuj:
|
Omg... Głupota, kolejny sposób na zachęcenie do kupna pacca... Pomyślcie, jakiś noobek zaczyna grać w Tibie, starzy mają hajsu jak lodu, więc koleś kupi sobie paccka... I co, zobaczy np. dragon scale legi w dp i zamieni się za crown bo sa ładniejsze? :baby:
|
taaaa, tyle paccow nowych servow pvp to nie maja za co udostepnic-.-. Zamiast tego itema mogliby otworzyc nowe servy i napewno wiele osob byloby bardziej zadowolonych
|
Cytuj:
Nie rozumie przecież nagrody nie otrzyma firma przez którą był kupiony pacc tylko nagroda zostanie przyznana graczowi który będzie właścicielem 100 000-nego konta z aktywnym PACC. Co nie ? |
Po prostu chcą zarobić na tym 0.o
Jak byście mieli jakąś firmę (itp) to też byście wykorzystywali każdą okazje do zarobienia, nie sądzicie? |
Pewnie dostanie jakis noob na 10levelu i bedzie mial rare.. haha :D
|
kolejny pomysl cip softu ;S ale oni do swoich inteligentnych pomyslow juz nas przyzwyczaili....
dlaczego ktos ma dostac cos za to ze kupil pacc? sam mam pacc wiec tak samo sie przyczyniam do tej liczby 100.000 ... dlaczego wiec mam nic nie dostac... dlaczego ktos kto np. wezmie mamie ukradnie 100 zl i sobie pojdzie pacca kupic ma cos dostac... dlaczego kazdy z tych 100k ludzi ma nic nie dostac... tibia sie zaczyna robic taka jak mezo.... KOMERCYJNA:x::x::x: czekam tylko az sobie wymysla ze mozna od nich kase kupowac na tibii za kase na rl ....X(X(X(X(X( MOWIE NIE TIBIJSKIEJ PATOLOGII |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Nie za bardzo zrozumiem...co to ma do tego ? |
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze poinformuja gracza lecz nie oglosza name postaci chyba ze za zgoda zwyciezcy poniewaz masa "hajkierow" bedzie probowala zdobyc nie legalnie ten przedmiot poprzez "zhackowanie" konta zwyciezcy. Oczywiscie jezeli bedzie to rare w grze.
~Yours Senzel. |
Cytuj:
w/e @topic Parszywa komercha... <łapie siekierę> |
Specjalna oferta dla noobow , ktorzy beda kupowac masse paccow myslac , ze wygraja :D . Hmm .. moze sie uda ...... :cup:
|
Ciekawe co sie stanie jesli owego pacca zakupi rookstayer, a nagroda bedzie jakies super item w grze.:)
|
Jak oglasza tego kogos , ktory dostanie rara na swiecie pvp to moze juz zmieniac chara :( . Tak to juz jest (chciwosc) :p
|
Ciekawiło by mnie co dostał by gracz grający na rooku :P
|
Cytuj:
bardzo rozwinieta mysl @up napewno cos innego niz by dostal ktos na majnie |
Dobrze sie słada bo za kilka dni koniec PACC trza nowy kupić, choć wiem, że na 100% ine wygram, a nawet jak wygram to hakerzy sie do mnie dobiarą xD, i radze temu co wygrał nie chwalić się :), chyba, żę powiedzą na tibia.com
A poza tym cipsoft (sie przekonałem) to samolub i *** także nie liczecie na dsl tylko na jakis amulet czy cos :) Mniej wulgaryzmów ok? |
Kupujcie, kupujcie ....może coś wygracie :confused:
Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |