![]() |
Faq na PvP?
Boisz sie PK? Boisz sie PA? Boisz się H-Lvli? Boisz się słowa "hunted"? Spadaj na non-pvp. Lubisz ubijać? Lubisz PA? Jesteś lub nie boisz się H-Lvli? Mówisz "hunted"? Graj na PvP lub na PvP-Enfo Boisz się mass-kicków? Boisz się laggów? Nie graj w Tibie xD :D |
zal mi odpowiedzi typu ja mam 40lvl i nikt mnie nie rusza
kto by marnowal na was fragi -,- gralem na thori i bylem w top30 na 90lvlu gonzo ma racje , expiac na d lair nie bylo dnia kiedy wpadalo po mnie 5x 100+ for fun ;] Thoria to server dla tych co nie poddaja sie po dedzie i po 10 :) ja skonczylem gre , bo swe mnie hack ;) |
Odswiezam stary temat
Moje pytanie czy to co bylo w Faq-u wciaz aktualne? Czy jest jeszcze gorzej? Chcialbym zaczac tu grac, wiec licze na odpowiedz. pozdrawiam |
Thoria sie nigdy nie zmieni...B)
|
Thoria to server wsam raz dla ludzi typu mojego dla ktorych liczy sie tylko dobra zabawa poprzez pk :D
|
Cytuj:
|
No to toroszkę się uśmiałem ;P wszystko to prawda, i jebać Bloodz!
|
No PA to wy robiliscie najlepsze
|
heh gdyby nie backstaby to byla by inna gra;) heh 110+ lvl tu mam a szczerze mowiac to jest gowno:) bo tu ludzie nie wiedza co to gra recznie i tylko bot :) ale bywa .Niechce nikogo zniechecac do zaczecia gry ale jesli bym wiedzial to wszystko to bym tu gry nie zaczynal a jesli chodzi o wojne to bloodz to jedno wielkie gowno:)
ekipa 100 osob przez 3 miechy nie moglo sobie poradzic z 30-40 osobami hgahahah |
@up
O ile dobrze widze, to masz 109 lvl :] Tak, Bloodz to jedno wielkie gówno, a mimo to 4 razy Cie złożyli... :] Więc teraz pomyśl, jakim gównem jesteś Ty. |
Cytuj:
bardzo lubię jak mnie pa i pk i jak latam po blessy i dedam na bless pointach dasz plate set na start plx? Wasz szczerze, Shane ~ |
Odnawiam temat ;p
Ja pozucilem byl serwer bo 0 pk bylo a jak uwalisz nawet 8 lvl odrazu hunted i placic 50 k ;p Mam tu jak narazie 18 sorca ale powiem szczerze ze na malym lvl tu ciezko jest grac bez pacc =] jak narazie padlem 1 a mialem na siebie zamachow z 12 ;p pozdro |
Jako, że grałem tu 2 lata temu to napisze to co ja odczułem na tym serwerze, a osiągnąłem tutaj 40 EK.
Duża ilość osób, która skończyla tu grać pekuje i uniemożliwia rozwijanie się postacią nisko poziomowym. Najgorzej mają postacie w przedziale lvlowym 8-50. LECZ Jeżeli lubisz/kochasz wojny, zamierzasz grać profesją która dobrze sprawuję się w PVP i masz dużo kasy np z WT to ten świat wg mnie jest najlepszy pod tym względem. Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
spojrz w swoj podpis i zobacz jakim idiotOOOM jestes |
Szczerze to nie wiedziałem jak jest poprawnie.
Tzn? O jaki fragment podpisu Ci chodzi? Pozdrawiam Cery. |
Nie potrzebnie ludzi straszysz...
|
Jestem nowym graczem na Thorii ale znam sytuacje tego świata. Właściwie dlatego też zacząłem tutaj grę.
Fakt że gdy miałem 9 lvl rzucił się na mnie 29 Ed z zerkiem ^^ ale nie udało mu się mnie ubić bo uciekłem :D Tak to prawda świat nie jest dla ludzi którzy boją się wojny/deda... Ogólnie polecam :) |
Ja narazie moim knightem (47lvl) płaciłem raz 20k ;)
Dzisiaj rano na zamek wpadł 113ek (Kron'zyth) i chciał zrobić na mnie PA ;) Wyjście było zablokowane, nie miałem jak uciec ;p Ale on ledwo mi sie wbijal 30-40 xD Zrobiłem up-down (rzadko udawało mu sie naciśnąć na mnie atak), potem zgubilem go na samym zamku i spokojnie dałem loga xD Do tej pory padłem trzy razy (2 razy od graczy, jak robili na mnie PA, bo nie chciałem dać eq ;p) |
Ahh ta Thoria , najukochańszy server jaki może być B)
|
Jop, ten serwer ma cos co "przyciaga" nigdy go nie opuszcze chyba ze odechce mi sie grac ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |