![]() |
Hahaha ja mam jeszcze nagranie z tsa jak spiewasz ;];];]
|
Cytuj:
Łuki pewnie pamięta ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja pamiętam "Iorlasss" xD! |
Cytuj:
T± piosenkę o Tar-zanie xDDDDD |
Hahah no redeo Iorlasss fajnie mówi ale najlepsze jak ¶piewałe¶ Umbrella Ela Ye Ye :)))
|
Cytuj:
A pamiętasz Voltares jak biegałe¶ do kompa bo ci bot piszczał? xD!HAAHUAHAUHAUHAUAUAH |
1.Najlepszy Gracz Nebuli :Waritor
2.Największy Nóób Nebuli : jezu kochany jest ich tak dużo,że nie potrafię zliczyć 3.Najlepsza Gildia Nebuli: Diahma_/ 4.Noob Gildia na Nebuli :FBN 5.BEST peka Team na Nebuli:Manhattan 6.Kto Wygra wojne: GV |
Cytuj:
Najwiekszy noob nebuli : Nie liczac Andrenosa i Hespiosa to chyba Hespios i Andrenos Najwieksza gildia : To moja ktora w przyszlosci zrobie , a jak narazie to phyrexian Noob gildia na nebuli .. Kazda ktora przyjmie do siebie Andrenosa De best pk to : Manhattan from the Lubaczow ! Miasto zla i zaglady ! .. \,,/ Kto wygra wojne : Oczywiscie celandia bo ma najwiecej ownerow .. Pozdrowionka dla wszystkich a zwlaszcza tego od expienia ! Kisses for you ! =*** |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS od dziecka chcialem byc Darkiem Vaderem |
Cytuj:
Btw. My tez jeste¶my fanami Jerzego /o/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
My musimy zbawiac swiat, my musimy pionka swym brudne zasady wytlumaczyc tej gry 1. Do wszystkich zydowek wasze miejsce jest pod sciana (ZYDOWKI POD SCIANE) 2.Powies sie (ABY WSZYSTKIM BYLO LEPIEJ) 3.Tu jest kazordoon tu sie ciezko oddycha |
1. Whiffed, Waritor, Koqu, Meleandra
2. Hespios 3. Phyerixan - Dlaczego? Trzymali sie razem, natomiast Rebirth składało się z "liderów" i "szeregowych" którymi się pomiatało.. 4. SW 5. Mnhtt 6. VU :/ |
sry, double post - problemy z netem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |