![]() |
Cytuj:
Moim zdaniem to będzie albo pacc który się nigdy nie kończy albo addon/Nowe ubranko którego nikt nie będzie mieć nigdy. |
Wcale nie maze, i jestem pewny ze nie ma w tym kraju wiecej niz 5 osob grajacych w tibie mogacych przebic moja oferte.
pozdro |
fu! post do kasacji , ominolem 1 posta a ty dzieciak może niesikaj z tego podniecenia , daje ci 100% ze niekupisz tej nagrody.
|
BOZE! nigdzie nie napisalem ze kupuje to za rl kase, tylko ze mam 15kk gp na roznych serwerach, moze naucz sie czytac;/
Co do prawa to tego tez nigdzie nie napisalem ze chce to sprzedac pozniej za rl, moze po prostu znam ludzi kotrzy by zaplacili za to znacznie wiecej gp? |
Wogole to kto napisal ze mam 15kk i mysle ze jestem najbogatszy??
Napisalem tylko ze mam tyle do dyspozycji (co znaczy ze do przeznaczenia na ten przedmiot) Jednak sadzac po ostatnim newsie moze byc on nawet nie warty polowy z tego |
...
Ja bym sprzedal itemy jakbym wygral bo na co mi on :evul: nie lubie sie podniecac ze w czyms jestem lepszy albo ze cos mam :p bym sprzedal za kase w Tibi albo wystawil na allegro :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Strasznie niezdecydowany jesteś. |
Cytuj:
@down Pech ;< |
Nie. Bo nie napisał tego dokładnie. Nie jestem wróżką.
|
Jak znam zycie to nawet nie kupowales ostatnio pacca to po co te zbedne komentarze?
Jak bedziesz miec ten item to wtedy sie mozesz odezwac i odpowiem na twoje wszelkie pytania. |
To źle je znasz, bo kupowałem. A zresztą przeczytaj ostatni news na tibia.com
Wcale nie musi to być item. |
Cytuj:
Cytuj:
pl @down idiota |
Może nagrodą będzie np. 3 addon jakiegoś outa, albo out elfa lub dwarfa. Zkąd wiecie a może stanowisko GM.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |