![]() |
a wiec 30 lvl rp 65 dista ;f pare strzalow z royal speara i lezy ;p nawet 0 manasa niczego ;) nawet dragona ze speara leje z bliska jak knight ze sworda i nic mi nie robi prawie :PP
|
My first drag......
Mój pierwszy drag...
To było bardzo dawno temu... Wkurzyłem się bo padłem na smoczku jak zwiedzałem sobie mapke szybko kupiłem manasy wyciągnałem z depo bp explo poleciałem odzyskać trupa (c arm i f sword) i na utamo vita metodą up/down Miałem wtedy 18 lvl :P i mimo że loot był do kitu to skakałem z radości Ach te stare dobre czasy.... |
ubiłem go z bardzooooo szlonym pomysłem uznałem to za wyzywanie :p 0 mf 0 run tylko c set i templest rod bez utamo vita udało sie :P zostało mi 400 many i 26 hp (nie używałem nawet czarów) looT:15gp dragon hammer 2 dragon ham
|
ja nie dawno, z kolegami poszedłem na drago bylo tak: przed dragiem manasy, utamka i na dół do draga gdzie już koledzy knighci walili go swordami (nie z axa XD), a ja raz z sd i hmm cialge i padl, a ja najwięcej expa dotałem :p. Nagrałem sobie to na tibie cam.
|
ooo moj pierwszy drag :D. Miałem wtedy bodajże 16 lvl, na amerze. okolo 50 dista, walilem go wtedy z arrowsow:D. Miałem tylko strzaly i uhy. szybko mi się uhy kończyły jak z nim walczyłem ale pod koniec gdy został mi 1 uh. to Drag miał bardzo mało hp. Podchodz blizej niego gdy juz prawie pada a on wemnie wave! To ja szybko uh i wtedy to była walka kto pierwszy. Czy on mnie walnie z gfb czy ja go dobije z arrowsow. No i wygrałem :). Było u mnie wielu kumpli i wszyscy sie podniecali jaki to ja jestem boski! xDDDDDDDD.
|
Widzę, że wszyscy tutaj dość młodo (lvl) zaczeli jarać dragi. :D:D:D
A na serio. Mój pierwszy drag nie był zły. Dwa ds i hola. Jakoś poszło kilka manasków poszło no i padł biedaczek. Potem zaatakowałem drugiego, zabiłem i miałem dość atrakcji jak na jedeń dzień. :P |
Mojego pierwszego draga zabiłem dość dawno moją starą postacią :) Miałem 22 lvl. Wtedy jeszcze nie znałem nic tibi więc poszedłem pozwiedzać POHa (!). Gdy zobaczyłem draga 8o od razu SD poszło w ruch i tak bez straty życia zabiłem mojego pierwszego draga :) Niestety podczas powrotu zabił mnie 50 knight...
|
Jakieś 3 lata temu.18 knight z skillami około 60 , straciłem bp uh ale dałem rade xD
|
moj pierwszy drag... ile to juz lat...:P, tak gdzies ze 3...:P
ide sobie z kumplem, patrzymy, jakas tablicza, uwaga, smok....myslimy sobie, pewnie zabity, albo pelno ludzi, na nasze nieszczescie sie mylilismy, pare gfb i 2 deady. Ale kilka miesiecy pozniej, juz silniejsi, zrewanzowalismy sie smokowi :D Super pro ekipa skladajaca sie ze mnie 18 knighta i 2 kumpli 15 pal i 14 druid powalila smoka, radochy bylo ze hej :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |