![]() |
Jak summon tylko runiczne i potwora trzeba widzieć wszystko inne na tibia pl
moim skromnym zdaniem odpowiedz juz pare razy padla wiec temat close plz. |
Cytuj:
|
Po zauroczeniu zachowuje się jak summon i działa to do śmierci lub logouta.
|
Mam pytanie da sie zauroszyc monka ??
Bym sam skile pakowal ;] |
nie da sie
|
a ja mam taką małą prośbę do adminów bądź modów czy mogliby przesledzic ten temat od początku i zobaczyć co robi użytkownik o nazwie Mathayus(czy jakoś tak) w jego 3 postach w tym temacie nie było napisane nic co wnosiło by cokolwiek do tej dyskusji a były to tylko rzeczy któe były pisane wcześniej więc kompletnie nie rozumiem po co powtarzać coś co już było napisane...
on topic: zauroczenie jest świetne na hunty typu hero i BK bo gdy idzie ekipa bloker pall i sorc to sorf przywołuje dwa mino archy pall je zauracza i potem sorc przywołuje nastepne dwa dla siebie a chyba nie musze nikomu mówić jaka jest siła 4 mino archów i palla ze skillami kolo 80 na przyklad:) |
a gdy na przykład mój kolega ssummonuje mino archera to czy mój pall może go sconvisować żeby biegał ze mną ???
|
tak, jest to dosc czesto wykorzystywny sposob na zwiekszona ilosc summonow ^^ mozna takze w podobny sposob sprzedawac stwory np. do treningu
|
właśnie podbno się da
podobno się da zauroczyć warlorda ale ile to many kosztuje hmmm a hunter yest super a 2 huntery to już wogóle
|
Nie da się zauroczyć warlorda (podobnie jak nie da się go przyzwać).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |