![]() |
Ashi Bubeika Harmonia
Chętnie pomogę:) |
[CHAR]Glen Duth[/CHAR] - Nerana
Poszedłbym na tutora, ale brak 20lv, i criminal record mam do października :( |
szukalem ale ta opcja szukaj jakos nie jest najlepsza.. wiec mam taki problem
gdy zalanczam tibie odrazu resetuje mi sie komputer albo po jakis gora 5 minutach tylko co najdziwniejsze gdy raz sobie wszedlem na otsa to gralem sobie dowoli przez jakas godzine wogole mnie nie wyrzucilo ani nie bylo resetu... pomyslalem tez ze to moze byc wina antywirusa albo firewalla, wiec wszystko wylaczylem ale ta sytuacja sie powtarzala... probowalem tez zmienic direct (pomyslalem moze zadziala) albo tez nic... |
Sotirovic - Menera. Pomoc słowna w miare możliwości inne :S.
|
Szukam...
Szukam gildii na serverze luminera mam 17 druida i 11 knighta gram 5 dni. Proszę o odpowiedz mój nick Krzychu the Vampire.
MAM SŁABE EQ PONIEWAŻ ZGINĄŁEM. |
zelia jumux
solera :) |
Ragon Fox, Calmera
jestem czesto online :) chce zaslynac na forum jak i w grze jako osoba ktora nie ocenia ludzi po lvl tylko po ich zachowaniu.. nawet jesli ktos jest noobem to zawsze daje mu drugą szanse :) :baby:;(X(:cup: <-- zawsze te minki daje na koniec posta :D heh xD |
Aurelcia/Mythera
=* Gratuluję pomysłu, dobry temat. Pozdrawiam i jestem chętna do pomocy, jednak nie odpisuje ludziom, ktorzy zaczynaja rozmowe od "ej" lub "ee.." lub "plx item''. |
Elite Mlody Knight/Secura
zarówno FACC jak i PACC :) prosze o wyrozumiałość jak expie. :) Jakby coś było need to na gg napisać prosze. :] |
knight from mordoor/danubia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |