![]() |
Bleesied shield napewno nikt nie ma i pewnie nie będzie miał ; ) bo takowy nie istnieje = ]
Abertt dostał to wszystko i koniec dyskusji nie wierzycie , msg do niego może wam pokaże ; ] |
Shake Shander jest z danubii ;p
|
gratz! :) ciekawi mnie co jeszcze dostal oprocz dsl i jakiejs gownianej figurki?8o
|
Do tych legow mogliby dac pro jakies bo koles nie ma zycia tam XD nowego charka musi zrobic albo sprzedawac je jakims 8 lvlem xD
|
No to gość ma prze.... na 90% już ma hunta :P
|
16:41 ***** [**]: hiho 16:41 ****** [**]: u have dsl? 16:41 Abertt [55]: NO! FFS -.-
|
100 tyś. * 90 zł = 9mln PLN
Ale interes zrobili... Ktoś wczesniej napisal, że bezmózgie dzieciaki. tiaa Ja sie kieruje twierdzeniem wymyslonym zreszta przezemnie :P "i po moim trupie pacca nie kupie" :D |
nie każdy pacc jest na 90 dni
Titania? Wizz sie pobawi :o |
Gratki wygranej ;] Ja bym je wpierdzielił w allegro na licytacji, a w ostatniej minucie odwołał wszystkie oferty :D :D I zobaczył cenę jaką osiągną, chociaż w Polsce pewnie będzie to niewiele w porównaniu do tego co mogą zaoferować np. na niemieckim ebayu :D :D
|
Panowie. Na co my czekamy? Idziemy na hunta.:p
Swoją drogą ja obstawiałem na MLS. |
To Ja Wygralem Dragon Scale Legs
Mam Fuksa nie?
|
Jesteś głupi nie?
|
Hmm.. DSL albo to kolejna bójda CIP"ów albo ktos jednak je dostał. WIELKIE GRATKI DLA TEGO KOGOŚ
@upup Chcesz na siebie zwrócić uwagę? Czy co? -.- I nie masz fuksa, po prostu masz dałna <ironia> |
Cytuj:
Btw. Mogli wykazać więcej inwencji twórczej i przyznać coś oryginalniejszego niż figurka i dragon scale legs... W końcu jest jeszcze tyle nieużywanych spritów... |
Cytuj:
|
powiem 1 DO WODY Z NIMI
|
shakujcie mnie xD moj har [CHAR]Be'rafal[/CHAR]
|
Cytuj:
Ale pewnie nie umiesz wklejać zdjęć na forum :/ <lol> stara wymowka. powiem krótko FYBIERTALAJ |
Jesli to prawda to dla mnie to jest krzywdzące i dla każdego kto kupił kiedyś pacc... można wiedzieć dlaczego ktos nie dostal nagrody za 50.000 PACC?, albo za 99.999 PACC? Totalna porażka i tyle. Ciekawe co by było gdyby ten koleś miał 8 lvl i dostał DSL? Kolo nawet nie wie jak się gra w Tibie ma kase kolega kupił PACC i co teraz? Sprzeda za 20kk i będzie ustawiony do końca, a my gówno mamy dalej.
|
Cytuj:
uehehehhe zuoooo... x) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |