Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=141399)

Szybki'lols 27-07-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mastertomasz (Post 1571982)
oo nie ładnie.. ja tylko pomagałem <BLUZG> <@#%$#>#^<#$^<#$$%>#$^>$#<%>%$#%#$%#$Y^#$>% Kretynie.

Zamknij się już wreszcie robisz Offtopa że klękajcie narody....

MaciekFromKlan 27-07-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radarowiwi (Post 1572032)
To była rzeczywiście cholernie wielka pomoc-.-

lol,ale z ciebie newbie albo kupiles/dostales postac i pierwszy raz masz 40+lvl O.o jak na tym lvlu nie wie sie jak zsolowac gs'a?...

btw
skoro ja i mastertomasz mamy sie nie odzywac to prosze cie bardzo,idz za poradami swojego mi"szcz"a Qwuert'a z 2 ds'ami (lol) albo 2 monkami (lawl) ;) powodzenia Muhaha xD

mastertomasz 27-07-2007 15:07

re

I basta.

I zamknąć!

Dark Sven 25-08-2007 23:23

Wy tak mówicie o potędze gs'a, a ja palkiem na 29 solowałem, Utamo vita, utani hur, i zabijam bez problemu przy skillu nie sięgającym 60. Około 4 manasów na gsa ( to, że poniosłem śmierć niczego nie znaczy, przy gsie, wyvernie, ghoulach, cyclopach i mino archach w momencie, kiedy koncza sie manasy, jest ciezko ; p)

Avallach 25-08-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaciekFromKlan (Post 1572064)
lol,ale z ciebie newbie albo kupiles/dostales postac i pierwszy raz masz 40+lvl O.o jak na tym lvlu nie wie sie jak zsolowac gs'a?...

Jestes bardzo inteligentny (IRONIA), ja moim 45 msem od 13 lvla na tombach jechalem i tylko kilka razy wyvke i draga solowalem, a o GSie nawet nie myslalem, nawet tym charem chyba GSa nie widzialem, więc jak nie masz pojęcia co piszesz to sie nie wypowiadaj... że tak powiem "naab".

karacz 26-08-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avallach (Post 1622556)
Jestes bardzo inteligentny (IRONIA), ja moim 45 msem od 13 lvla na tombach jechalem i tylko kilka razy wyvke i draga solowalem, a o GSie nawet nie myslalem, nawet tym charem chyba GSa nie widzialem, więc jak nie masz pojęcia co piszesz to sie nie wypowiadaj... że tak powiem "naab".

tos pajac... jak mozna siedziec 30+ lvli w jednej miejscowce? kiedy jest 10 innych lepszych miejsc ;O

Duch Niespokojny 26-08-2007 00:32

Monka giant spider wdepcze w ziemię, ale demon skeleton sobie da radę. Inna sprawa, że trzeba by go leczyć co chwilę.
Jeżeli chcesz bić GSy dla rozrywki, to po prostu użyj magic shielda i bij z energy strike lub hmm (w przypadku hmm oczywiście uciekając, ale magic shield i tak się przyda dla bezpieczeństwa). Jeśli zacznie ci się kończyć mana, to bez problemu odnowisz ją nawet i jednocześnie blokując pająka - nie bije on tak mocno, żebyś się nie zdążył wymanasować. Można też bić z hmm metodą up&down np. w miejscu, gdzie jest Blood Herb Quest. Wówczas nawet mana shield jest niepotrzebny. Jeśli natomiast myślisz bardziej poważnie o zabijaniu wielkich pajęczaków, to idź z blokerem lub wbij najpierw 75-80 poziom.

Stolec 26-08-2007 01:05

Boze ... 40 lvl i solowanie gsów? bez jaj ... summony?! OMFG ... wbij 70 lvl i pogadamy ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.