![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw skoro ja i mastertomasz mamy sie nie odzywac to prosze cie bardzo,idz za poradami swojego mi"szcz"a Qwuert'a z 2 ds'ami (lol) albo 2 monkami (lawl) ;) powodzenia Muhaha xD |
re
I basta.
I zamknąć! |
Wy tak mówicie o potędze gs'a, a ja palkiem na 29 solowałem, Utamo vita, utani hur, i zabijam bez problemu przy skillu nie sięgającym 60. Około 4 manasów na gsa ( to, że poniosłem śmierć niczego nie znaczy, przy gsie, wyvernie, ghoulach, cyclopach i mino archach w momencie, kiedy koncza sie manasy, jest ciezko ; p)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Monka giant spider wdepcze w ziemię, ale demon skeleton sobie da radę. Inna sprawa, że trzeba by go leczyć co chwilę.
Jeżeli chcesz bić GSy dla rozrywki, to po prostu użyj magic shielda i bij z energy strike lub hmm (w przypadku hmm oczywiście uciekając, ale magic shield i tak się przyda dla bezpieczeństwa). Jeśli zacznie ci się kończyć mana, to bez problemu odnowisz ją nawet i jednocześnie blokując pająka - nie bije on tak mocno, żebyś się nie zdążył wymanasować. Można też bić z hmm metodą up&down np. w miejscu, gdzie jest Blood Herb Quest. Wówczas nawet mana shield jest niepotrzebny. Jeśli natomiast myślisz bardziej poważnie o zabijaniu wielkich pajęczaków, to idź z blokerem lub wbij najpierw 75-80 poziom. |
Boze ... 40 lvl i solowanie gsów? bez jaj ... summony?! OMFG ... wbij 70 lvl i pogadamy ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |