![]() |
Możliwe, że nie widzieliście wszystkich screenów poczekajcie trochę, żeby all się naładowały.
edit 3 part będzie za 3 dni minimum |
A adidas u mnie wywołał mój żywiołowy rechot.
Ogólnie większych błędów się nie dopatrzyłem. |
Cytuj:
@Topic Meryba i fake'i... Kto by pomyślał. |
Proszę o komentarze 2 parta :p
|
Nice
-niemasz talentu do ścian +fabuła dobra +jestem w fak'u +fajne outfity 8/10 |
Cytuj:
Nie, nie uważam sie za Pr0. Co do fake, wszyscy już wymienili wady jak i zalety, przeczytaj jeszcze raz i dodaj wszystko to będziesz wiedział co jest nie tak. Hasło - Adidas (Niezły pomysł.) |
Cytuj:
Każdy może pospamować w dzłym dziale i zrobić z siebie pro. Co z Nadrillem, Miszą, Krissem ?!? "Świat się pomylił..." @fake Ujdzie w tłoku. |
@spam ;p
@dragonius Możliwe...ale nie każdy potrafi spamować z sensem...LolnY to powalony spamer, ale przynajmniej nie off-top'uje @ghand Na wakacjach? ;O |
dobra gadacie o spamerach a o moim fake ?? :(
|
-Podstawowy błąd: tekst niech będzie od lewej do prawej,bo tak nie wiem w której kolejności czytać.
-Ten koleś który im groził trochę dziwne jest,wychodzi na przód drogi ich chce zabić,no chyba,że głupi jest bo najpierw bym pułapkę zastawił. -Jeszcze powiedział dlaczego tu jest,toś na pewno ten koleś jest głupi. -Jedno drzewko to troszkę mało,ale przeboleje. W ogóle jest lepszy od poprzedniej części,kontynuuj. |
Ok jutro albo dzisiaj zamieszczę już 3 parta. zaszły zmiany kto inny jest głownym bohaterem wiec muszę robic 3 part od nowa.
|
Cos troche dlugo. No ale czekam. Mam nadzieje ze bedzie dzisiaj. ;)
|
Ta je... dzięki mnie i oercie bo przez nasze raporty matteq94 dostał bana za reklamę otsa w podpisie x]...muahahaha xD
@down LoL nie dostał bana przeze mnie...ja mu nie wklejałem tej reklamy...I ja bym ci nie polecał dawanie go z powrotem na bohatera... @matteq Nie przeze mnie dostałeś ban'a kretynie tylko przez samego siebie...Cytuję Oerta: ,,Nie czytał regulaminu kvtas ma za swoje" ... co za debil daje do podpisu tak obszerną reklame ots'a? Btw. O = 0... Ps. 2 raport za drugie konto bo zbanowaniu pierwszego. =] |
LOL
Cytuj:
|
Cytuj:
Dam to do podpisu. A co do fake to daj nastepna czesc bo nudno sie juz robi na forum. |
w pierwszej części było ubogo. poprawiłeś to w kolejnych i to wielki +
+ pierwsze fake story + starasz sie, to widać + nie jestem krytykiem + nowa grafika!!! i ładne outfity (oto mój skromny obrazek :D mam nadzieje ze sie podoba) http://img101.imageshack.us/img101/8336/123yh1.jpg - popracuj nad ścianami - korzystaj ze slangu, wszyscy w Tibii (i na fake') są równi - oprocz noobów 8/10!!! rób dalej :] podpis sie podoba? |
@up
niepodoba mi sie @Top Niezle ;) na minusy niemam czasy [lol??] +ładnie +outfity Rub dałej ołkej?:D |
Oj przepraszam, że tak długo nie dawałem ale sprawy rodzinne, biorę się już do roboty.
|
Cytuj:
|
No ja czekam bo fajny fake jest
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |