![]() |
hah... Ludzie! Widzieliście czasem jak Zorlan pisał na trade "buy fire sword <6k> pricelist"? No to gadam do niego, że sellne dwa, kiedy on odpisał coś w stylu "przepraszam, nie mógłbyś sprzedać za 4k?", ja odpowiadam "chętnie ale ostatnio gdy próbowałem sprzedać blue robe za 15k omało nie załapałem hunta", gdy on na to "przecież cię nie wygadam... nie powiem nikomu jak sprzedasz taniej" etc. Skończyło się na tym, że sprzedałem za 4k. Nawet takiemu Zorlanowi szkoda jest zapłacić te 2k więcej. Słowo skauta, że tak było! Z resztą... Wolę sobie wejść na noob chara i sprzedać to blue robe nawet za 13k, to i tak dużo chętnych jest :)
|
jesli ktos placi djin itemami za jakis item nalezy liczyc po cenie djinowej czy z price listy? bo to jest mniej wiecej tak jakby ktos sprzedawal d shielda za 4k a nie po cenie z price listy:S
|
Cytuj:
Ale napewno mi sie nie chce za kims latac i peczyc + tracic unjusty i czas. Zobacz na moj domek teraz moge lootowac rare seta na dzien SERIO :) |
Do Martina (glownie :P) Przepraszam, ale wiesz widzialem w kolo tylko ataki na priceliste itd, a jednak chcielismy cos zrobic dobrego...Co do nieslusznych huntow to jest takie zagrozenie, ale napewno nie ode mnie. Nie chce mi sie ogladac ssow czy cos ale zawsze wiem czy kolo klamie czy nie :P I stosuje kare hunta tylko jak jestem pewien. JEDNAK: dlatego ze wlasnie nie wszyscy hlvl stosuja sie to pricelisty, przegrywamy na razie ta batalie ;/
Ja huntowalem slash'zu ( rl healka) za sprzedawanie waraxe taniej i Zorlana tez mozna by bylo ukrucic jesli rzeczywiscie sprzedaje taniej. Problem w tym, ze ja nie mam za bardzo unjustow ( po updacie pal zadaje WIELKIE obrazenia dlatego bede zbieral pewnie duzo fragow na wypadek wojny niestety ;/ - cedz, jahew ), nie mam czasu ani checi juz. Bo jednak wole sobie pohuntowac a nie scigac kogos, nawet jesli mam na tym zarobic. Szczegolnie ( i tu sie niektorzy uciesza :D) daje quita/robie przerwe niedlugo. Na pewno nie bede expil przez co najmniej 4 miesiace - do konca roku na bank. Czasem sie moze zaloguje zeby nie stracic Senior Tutora:) Dlatego tez nie chce tracic czasu na glupie bieganie za kims. Dlatego tez moglem byc troche niemily ostatnio e stosunku do osob ktore zagadywaly ^^ Chce wbic jak najwiekszy level dlatego nie trace czasu na pogadanki. Przepraszam Martin jeszce raz. Trzymcie sie baj |
Cytuj:
No to seluj z noob charow, przeciez powiedzialem ze tego nie likwidujemy tlyko utrudniamy. Co do tych postaci to tez mozna miec wiele miejsc gdzie mozna pic wodke :D Zreszta ja juz pilem w miejscu publicznym moze ze 100 razy i jakos mnie paly jescze nie zlapaly :) Ale zawsze jest taka grozba... A jak nie chcesz zeby Ci nikt nic nie narzucal to idz na non pvp :) Huntowanie i zabijanie jest dozwolone na serwerach pvp jakbys jeszcze nie wiedzial :) |
Czas zmienic swoje dane :D
|
|
Cytuj:
btw. nastepnym daj nam spokoj :) |
Dojebajcie k arm za 20k i bedzie dobrze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |