![]() |
Cytuj:
to nie wierz. |
Cytuj:
@Down To mysmy chyba inne filmy widzieli albo film Ci sie urwal jak jakis wlaczyles. |
Widać na 100 km (dla człowieka grającego 5 lat w Tibie przynajmniej), że nie ma tam ani % bota, po prostu bardzo dobre zgranie drużyny, połączone z teamspeakiem/ventrilo..
Majstersztyk, czekam na nowe produkcje : ) |
Cytuj:
|
Polecam cam przedstawiający śmierc Hyunga Lowe, mr. coolie > . >
|
Najlepszy cam to jest Kafes Padl nabiegał sie :]
i na koniec napisal BYWA Hehehhe ! Pozdrawiam Chłopy działajscie dlaej i zabijajcie :) |
Cytuj:
|
Darkusi
Aug 13 2007, 12:23:52 CEST Killed at Level 135 by Morrak and by Wajru :0 |
@Natah placzesz jak zazdrosny dzieciak,chyba nigdy w zyciu nie zabiles nikogo powyzej 20 lvla.
po huj Ci zazdrosc,maincharem jestem hunted by wri to co mam robic z masą noobcharów? Bije wrogów. Mówiac uczciwie polowa z nas jedzie na ng,tak, te looki na osoby to ng,lecz nie uzywamy combo leadera. Z prostego wzgledu. Combo leader niemoglby atakowac z wanda,a nas nie stac na to by kazdy hit to z sd lecial. Poza tym jest nas tylu ze nie musimy uzywac combo leadera.Idiota by sie zkapowal widzac ze leca wandy potem sd a kazdy bije,albo fakt ze nie wszystkie sd leca w 1 momencie. Jak nie wiesz co to ventrillo to napisz posta to ci wytlumaczę,obiecuję. |
na tym najnowszym filmiku widac ,z nie ma bota ,a zreszta ,huj z tym
darkusi rox. |
Cytuj:
A ty jesteś czerwonodziób! [dla niekumatych: odpowiedziałem równie mądrze jak autor cytowanego posta] |
Zieje mam, moge bic i bialodziób dla ciebie :D
Bede tu pkowal do upadlego,nowego noobchara gdy juz tym nie bede mogl expic zrobie w 2 dni wiec nie ma co plakac ;> Poza tym podobnie jak Firek, Eneris czy inni juz dawno wzielismy sie za opanowanie nowych serwów :D Pozdro to tylko gra :) |
Cytuj:
btw fajnie ze cos sie dzieje ;s szkoda że już tu nie gram |
gra orkiestra ;]
|
Cytuj:
|
wow ale mi pojechales <cry>
|
bywa
________________________ |
Cytuj:
|